Savet oko kompa!

U redu,ti ćeš spojiti,i to je OK,ne znam da li će tablet da detektuje fotoaparat.

Jesi li na ovo mislio:

1156885.jpg

Da javim šta je danas uradjeno, odem u prodavnicu i kupim OTG kabal (onakav iz mog posta 754 na prethodnoj strani) za 300 din, kažem prodavcu za šta mi je potrebno i on mi kaže da nije siguran da je to moguće i da mogu da vratim ako ne uspe, i da probam prvo sa fleškom, pa da vidim... Dodjem kući ubacim flešku, ništa.. Ubacim preko play prodavnice app (OTG Disk Explorer) i radi super... Dalje, sav radostan prikopčam digitalni i on automatski mi ponudi mogućnost da otvori preko galerije ili preko google drive, izaberem galeriju, označim slike i ubacim na tablet... Lepota.. Uspeo sam!!!:bravo:

Posle dosta vremena brat je uspeo da popravi moj kompjuter Asus X551C,kaze da je bio problem u particiji no nebitno skroz. Interesuje me DOBAR drajver za njega kako bih mogao multifunkcionalno da koristim tac ped.Instalirao sam neki ELAN drajver i prikaze ikonicu ali ne reaguje na komande kad ukljucim.Jel zna neko sta bi mogao da bude problem ?

Skinem onaj veci drajver,raspakujem,ali nece da pokrene instalaciju.
Onaj stari koji sam instalirao pokaze ikonicu na taskbaru,ali se nista ne desava. Ikonica je kao mali simbolicni tacped ima dodirnu povrsinu i 2 tastera,na starom asusu kad se dodirne tacped ikonica pokaze da je dodirnut(u kom delu i sa koliko prstiju) a ovde nista.

Nađi na sajtu proizvođača model svog laptopa i onda idi u deo download ili drajveri da bi našao drajvere. Može da se dogodi i da nema drajvera na sajtu za tvoj model. Ili ako ima skini samo drajver za touch pad .

Radi tac ped kad sam instalirao drajver,ali ne rade te dodatne opcije kao na starom Asusu bez obzira koji drajver instalirao od ovih dostupnih.

Veruj mi, nećeš se pokajati ako pređeš na njega.
Ništa drugačiji nisam imao stav.
Evo sad ima više od 2 godine kako nisam instalirao windows.

Jos mi samo on fali.Nervira me i ovaj W7 (o W8 da i ne pricam kako mi je glup),a XP pregazilo vreme odavno. Tako da mi je ovo dovoljna promena sa XP na 7.

Skinem onaj veci drajver,raspakujem,ali nece da pokrene instalaciju.
Onaj stari koji sam instalirao pokaze ikonicu na taskbaru,ali se nista ne desava. Ikonica je kao mali simbolicni tacped ima dodirnu povrsinu i 2 tastera,na starom asusu kad se dodirne tacped ikonica pokaze da je dodirnut(u kom delu i sa koliko prstiju) a ovde nista.

Probaj desni klik miša na datoteku za pokretanje instalacije i "run as administrator" ili ako su windowsi s prijevodom onda "pokreni kao administrator" (ili nešto slično neznam kako je u srpskom prijevodu)

Poslednja izmena od urednika:
Prvo treba u računalu otkrit koji driver mu je potreban, tj kakav chip ima na matičnoj. 1. Otvorite Device Manager,2.desni klik na driver koji trebate.3 properties (svojstva)4.Details...kad izađe tekst..PCI/VEN-XXXX, na mjestu x su brojevi koje prepišeš na ovu stranicu http://www.pcidatabase.com/ u polje vendor search..zatim traži..kad ti pronađe pritisneš ispod Vendor name i sa lijeve strane potražiš Device ID s brojem kojeg si dobio na početku kad si otvorio detalje u Device menageru, i sa desne strane piše chip number original za tvoj PC, te ga skineš s njegove stranice npr.Intel, a negdje piše i direktan link odakle se skida. Ako nešto nije jasno može PP.

Nazad
Vrh