Savet oko kompa!

Kad se upali komp, sve normalno sem sto ne pali monitor, pise no signal. Prikacim drugi komp na taj monitor, radi. Cenim da je otislo nesto oko graficke, sta mislite?

Sto rece Zarkov mali, sigurno je do graficke. Proveri kontakte na grafickoj i maticnoj ploci. Produvaj slot na maticnoj ploci i ponovo postavi graficku u plocu. To je prvi korak.

Neće da pali monitor i kada ploča crkne i kada procesor crkne. Tebi se po zvuku čini da je računar uključen ali to može biti samo da je napajanje pobuđeno.

Poslednja izmena od urednika:
Ispraznjeno sanduce, kad se pre napuni:sta:
Nije bilo ovo sa kontaktima, pa cu ga odneti do servisa. Mozda bi i pokusavao dalje sam da resim, ali ga ne mogu ugasiti (kad ga upalim) nikako drugacije vec iskljucivanjem iz struje, a to mi se ne radi.

Negde u nekoj temi sam postavio pitanje ali se sada više ne sećam gde, a pošto nisam video odgovor mislim da nema prikladnije teme, a da ne otvaram novu, ponovo iznosim svoj problem.
ato je:
Poruke sa ovog foruma (obaveštenja o odgovorima) mi lete u SPAM karantin.... Zašto?

Email adrese koje sadrže ime provajdera,kao što je u tvom slučaju,obično imaju rigorozne filtere za elektronsku poštu tako da je to razlog za prebacivanje poruka u spam folder.Ako želiš da ti poruke sa Foruma dolaze u Inbox,dodaj email adresu Foruma u listu sigurnih pošiljalaca.

Ako ti je sve OK sa internetom,pokušaj da uradiš update Flash Player-a.
http://get.adobe.com/flashplayer/

- - - - - - - - - -

Microsoft Outlok

Otvoriš Outlook,u gornjem levom uglu imaš opciju Actions,klikneš,ukaže ti se padajući meni,postaviš miša na Junk E-mail,desno će ti otvoriti novi meni i tu klikneš na Add Sender to Safe Senders List ili Add Sender's Domain to Safe Senders List.

Sa internetom je sve u redu.Skoro mi se desilo da uopste nije hteo da mi pusta klipove i tad sam instalirao nov Flash Player.Medjutim nesto me zeza,a sta je nikako ne mogu da provalim.

Koji pretraživač koristiš? Da li si probao i na drugim sajtovima koji emituju video sadržaje (Dailymotion,Liveleak,itd.) da proveriš da li imaš isti problem?

Koristim mozilu,a i ranije sam je koristio i nije bilo nikakvih problema sto se toga tice.Probao sam i na drugim sajtovima sa video sadrzajem i svuda se javlja isti problem.

Uradi update Mozille (verzija 35.0),pa idi na Tools,Add-ons,Plugins pa Check to see if your plugins are up to date.Uradi update svega što ti traži,pa onda probaj.

Nazad
Vrh