KishRobert
Prijatelj Foruma
Imam problema sa kicmom,pa sada moram da se izbekeljim za stolicu i to sto bolju.
Hvala svima na preporukama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Preporučam ti Pilates loptu za kičmu, ali ne neku tanku i jeftinu, za kilažu iznad 100 mora bit kvalitet i obujam kojeg odrediš prema svojoj visini, kad sediš da su kolena savinuta pod 90 stepeni. Ja koristim Togu od 75 cm. Naravno nije za odmaranje, jer celo vreme telo ti prisiljava da sediš pravilno, pa čak ispočetka možeš dobiti upalu mišića, ali pravo rešenje za kičmu i sedenje pored kompa.Imam problema sa kicmom,pa sada moram da se izbekeljim za stolicu i to sto bolju.
Nisam veliki fan tih stvari da tako kazem, ali kada sam 2006 godine resio da kupim svoj prvi kompjuter u srednjoj skoli sam zapamtio kada nam je profesor davne 2002 godine objasnjavao razliku izmedju lap topa i kompjutera i rekao je da kompjuter mora biti konstantno prikljucen u struju ne valja ga stalno paliti i gasiti za razliku od lap topa, i za lap top imas bateriju mozes uspavati lap top, a kompjuter nema bateriju pa prilikom uspavljivanja ne smes iskljucivati struju tj kabal iz stekera, jer logicno kompjuter nema bateriju I vecina prodavaca kaze da se ustedi do 50 posto energije sa lap top racunarima nego fiksnim kompjuterima, da li je tacno to neznam imam lap top a fiksni kompjuter sam imao samo nu skoli a u racun im nisam gledao Bilo sta novo da kupim uvek poslusam bar 30 ljudi i njihova iskustva sa masinom koju kupujem...@Jugi,јел` се ти то само шалиш кад кажеш да комп мора да буде 24 сата укључен у струју?И док спаваш?