Savet oko kompa!

Naravno da win 7 ne moze da radi na 256 rama, razumem se u racunare i znam sta govorim.

Razlike u softveru dal je legalan ili ne alsolutno nema nikakve razlike.

Quercus zato se ne skidaju "osakacene" verzije, nego se skinu original netaknute a to treba znati gde skinuti i gde naci i apsolutno sve je kao na originalnom sistemu i nema iskljucenih opicja itd...

Izgleda da nisi shvatio da sam za "osakaćene" verzije i ja napisao potpuno isto što i ti...

A,što se tiče razlika između legalnog i nelegalnog softvera,naravno da postoji...Korisnička podrška.

Nema sta da se desi da bi zvao korisnicku podrsku, zasto bi majstor koji popravlja kola, zvao drugog majstora da mu popravi kola?

Jel ti poznajes fizicko lice da je zvao korisnicku podrsku?

Naravno,da poznajem.Kakve veze ima popravka automobila sa legalnim i nelegalnim softverom? Sem toga,odgovorio mi nisi na pitanje,osim ako ne računaš u odgovore postavljanje kontra pitanja s tvoje strane.Smatram da je dalja polemika izlišna jer ti očigledno nedostaje argumentacija.

E tim istim ljudima prosledi moj broj telefona pa cu im ja sredjivati racunare.. ima veze popravka automobila (to je primer) apsolutno ti ne treba korisnicka podrska ako se razumes u racunare. Sa piratskom licencom imas najnovije Updat-e kao i da imas original windows. Ne vidim poentu oko korisnicke podrske, a kontra pitanja ti postavljam da bi ti razumeo sta hocu da ti kazem, cinjenica je da je apsolutno nepotrebna korisnicka podrska. Za pravna lica koja imaju svoje firme oni moraju da imaju original windows i samim tim mogu da koriste podrsku, ali kao fizicko lice ti je to nepotrebno.

@dukej,која је матична плоча,процесор,меморија и графика? За напајање сам сигуран да је неки треш.Ако си невешт у овоме позови неког да ти ишчита.
-Није срамота ако се нешто не зна,срамота је не научити потребно.-

Povukao si me za jezik, ova rasprava je otisla u :off_topic: ne vredi ti objasnjavati, pocni da citas knjige o poznavanju rada na racunaru, pa ces mozda razumeti sta govorim.

Legalan operativni sistem po zakonu trebaju da imaju samo pravna lica.Sa druge strane svaka kopija windowsa treba da prođe validacioni proces da bi bila legalna u suprotnom je kopija.Ima načina i alata uz pomoć kojih može isti da prođe verifikacioni proces i da bude legalan za dž.postupak je krajnje jednostavan i potrebno je minimalno poznavanje rada na računaru.Takav registrovan os bi trebalo da ima tu opciju prepravke usled neke greške ali na xp-u to nikad nije radilo.Na win-u 7 mi je uspevalo nekoliko puta.Ali naj sigurnije rešenje je instalacioni disk i popravka sa diska.microsoft je odavno digo ruke od jurnjave za nelegalnim vindowsima jer verujem da ih je bilo preko 90% ukupno instaliranih.Ja ni jedan jedini nisam imao legalan.Mislim da su sa win-8 definitivno digli ruke od desktop računara i polako se prelazi na linux i druge besplatne operativne sisteme.Što se mene tiče windows je istorija i pre par meseci sam prešao na linux i nisam imao ni jedan jedini problem.Ne košta ništa niko me ne juri dopune redovno stižu.I što je naj vaznije koristim jedan od naj zahtevnijih linux-a koji ima sijaset programa ,mnogo više od win-7 a koji je u isto vreme manje zahtevan za računar.Win-7 mi je trošio oko 40% rama bez ikakvog posla a linux max opterećen nikad više od 30%.Šta više reći ram je skup.Evo kako mi izgleda radna površina

snimak-ekrana.png

Nazad
Vrh