Savet oko kompa!

Najverovatnije ti Antivirus crack registruje kao virus, iako crack to nije. Svaka verzija koju skineš a koja ima crack će se isto ponašati, jednostavno tako je. A mislim da ako ne registruješ Nero, ne možeš da koristiš neke opcije, tako da si prinuđen na crackovanje (ili da platiš, naravno :osmeh: ). Onaj link gore ima 86 komentara i gotovo svi su listom pozitivni, tako da mi je to najbolji znak da nije u pitanju neki virus ili lažni program. Ali opet, na tebi je da odlučiš...Rizikuj! (to sam hteo da kažem) :osmeh:
Još jedan savet, malo naivan ali... Ukucas u youtube Kako instalirati Nero, ili na taj fazon... Verujem da ima dosta snimaka gde ljudi do detalja objasne sve a i vidiš sam proces instaliranja.

Ja za te potrebe već dugo koristim CDBurnerXP, koji je besplatan i nema potrebe da se zeza sa njegovom registracijom.

Mozda pozadinsko osvetljenje?

Poslednja izmena od urednika:
Pre svega jel se laptop pali,znaci lampice za hard,cpu i ostalo,cujes li zvuk dizanja windowsa,probaj da ga povezes na "obican" monitor sigurno imas vga izlaz na laptopu,ako daje sliku na eksternom monitoru u pitanju je flet kabl,mozda inverter ili tako nesto,a ako ne daje,graficka,ram,ploca.....Bolje ga odnesi u servis neka neko ISKUSAN pogleda.

Da li jos nekom izlaze ove reklame tipa uzmi me sada kupi nov auto ovaj automobil je prodat jutros i itd.... Ma koliko puta da otvorim stranicu ta da izvinete go..na mi izlaze na ekran pa sve moram da klikcem po dva tri puta???!!!! Nerviraju me kao znate vec koji....!

Treba mi preporuka za neku dobru,kvalitetnu i pre svega udobnu kancelarijsku/kompjutersku stolicu ili fotelju.

Ja sam uzeo SIGMA u metoru , one bi trebalo da su kvalitetne, bave se izradom kancelarijskog namestaja izmedju ostalog i stolica.
Ja nisam teretan , meni sluzi vec par godina , ali je `atestirana` koliko se secam na 120+ kg
U metrou u ns ih cesto ima na snizenju , kao sa nekom greskom , ova moja nema ni jednu gresku , dok burazerova ima malo krive savove , a ima i veliki izbor normalnih bez falinke uvek.
Mnogo se bolje pokazala od ovih sto sklapaju i prodaju po prodavnicama namestaja , takvu sam i ja uspeo da polomim za kratko vreme

Kupljena u "Vitorog" Novi Sad za nekih (kaze supruga) 5-6.000,00 din. pre 6-7 god. Dosla u paketu, ja je sklopio ali kao sto se vidi propao skaj na sedistu. Ne vidim koje je marke ali mislim da je to kineska roba. Vazno je da radi "hidraulika" a preko sedista se stavi neka presvlaka. U cerkinoj je sobi kod fiksnoga kompa ali i ja je "maltretiram" i izdrzava me.

Ali moje iskrene preporuke su (ako je stvarno za tebe stolica) ova stolica PC-301 :

Pa kada se lepo umoris na njivi...onda malo odmor u 'ladovini.:osmeh:

JA vise volim lap top, kompjuter konstantno mora da vuce struju 24 sata za razliku od lap topa koji je po tome jakooo stedljiv :)

JA vise volim lap top, kompjuter konstantno mora da vuce struju 24 sata za razliku od lap topa koji je po tome jakooo stedljiv :)

Ta stolica je pored fiksnoga kompa i sastavni je deo opreme i radnoga stola koje vidis. Normalno je da u kuci (viseclanoj)ima i koji lap top, mada je vreme dobrih telefona koji mogu informativno da posluze umesto lapa.

JEdna od bitnih stari ako ne najbitnija je stolica, da je sto udobnija, ali opet fiksiran si za jedno mesto... :) Opet, oni koji hoce stolice da kupe, najbolje je da licno isprobaju, nisu sve iste ima velikih razlika, nije pozeljno da se kupi stolica u kojoj ce vas posle par sati boleti ledja od sedenja ili vrat...

Nazad
Vrh