Savet oko kompa!

Zavisi od kamere. Npr nekad je Nokia N95-N96 i mnoge druge imala tzv TV kabel,sad postoji jedan standardizovan i nosi oznaku HDMI i univerzalan je za kamere,telefone...

Nakacio mi se TuneUp Utilities 2013 na komp. Sad, da ga ne klasifikujem (virus, Trojanac, crv...), uglavnom neka bolestina! Klasicni antivirusi, i SpyBoot ga ne prepoznaju.

Trazio sam po netu alatke za uklanjanje, i uglavnom sve sto nude su opet neke bolestine!
Je l' zna neko sigurnu alatku za uklanjanje ove gluposti!?
Пробај да га уклониш са Super AntiSpyware.

@Tombica. Taj program je sastavni dio Microsoft Office, možda ga imaš instaliranog samo potraži ako imaš XP, start, svi programi, MO.. to je tamo gde i Word, Excell,Outlook.

Imam jednu interesantnu knjigu skeniranu,stranice su u jpg formatu.Kako to da upload na neki server da je mozete procitati?

Probaj da sa svim slikama napraviš .pdf i onda ga uploudujes kao jedan fajl, ili napravi klip da slike budu prikazan u slideshow-u. Ili ako nema puno slika unaci preko imgbox sajt napravi album i prikazaće se kao thumbail. Ja mislim da sam strane reci koliko toliko razumljivo napisao..

@spajki
Skini 7 zip. Najjednostavniji program za kopresiju koji je pritom besplatan i ima gomilu mogucnosti. Jako jednostavan za koriscenje.

Pozdrav svima treba mi pomoc u biosu mi vidi 3 gb rama imam 3 modula koja cine 4 gb u sistemu vidi 4 gb i pise upotrebljivih 3 gb zasto ,menjo sam im mesta pravio kombinacije ali stalno isto . A sve pojedinacno rade u razlicitom slotu ??

Nazad
Vrh