Na lap topu mi neradi tastatura (ovo pišem sa drugog računara), u pitanju je Dell Studio 1573 (mislim da sam ubo oznaku), nisam ništa čačkao ali jednostavno ne reaguje ni jedan taster. Miš i ostalo lepo radi, pustio sam antivirus nije ništa našao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Drustvo imam jedan problem.... Imam u digtalnom aparatu gomilu snamaka koje nikako nemogu da prebacim u komp.. Na svakakve nacine sam pokusao i nema sanse... Imam program koji sam dobio uz Aparat ali tu ne postoji mogucnost da prebacim snimke.. Zato sam kupio onaj adapter za karticu koju onda mugu da ubacim u USB kao fles memoriju... E i tu se javlja glavni problem kad povezem na taj nacin karticu sa kompluterom jedonostavno kad otvorim karticu u njoj nema NISTA kao da je prazna!!!!
A ustvari kad je vratim u aparat na njoj ima 30 snimaka!!!!!!!! Zasto se to desava????
Uzeo sam drugu karticu ubacio u aparat i snimao s pa sam posle tu karticu drugu povezao sa kompljuterom na isti nacin i te snimke bez problema mogu da prebacim!!! Samo ove sa predhodne kartice nema sanse!!!! Uopste ne razumem u cemu je tu problem....
Drustvo imam jedan problem.... Imam u digtalnom aparatu gomilu snamaka koje nikako nemogu da prebacim u komp.. Na svakakve nacine sam pokusao i nema sanse... Imam program koji sam dobio uz Aparat ali tu ne postoji mogucnost da prebacim snimke.. Zato sam kupio onaj adapter za karticu koju onda mugu da ubacim u USB kao fles memoriju... E i tu se javlja glavni problem kad povezem na taj nacin karticu sa kompluterom jedonostavno kad otvorim karticu u njoj nema NISTA kao da je prazna!!!!
A ustvari kad je vratim u aparat na njoj ima 30 snimaka!!!!!!!! Zasto se to desava????
Pokusaj kod ljudi koji vrse reinstalaciju programa, ili kuca koje prodaju i vrse servis kompjutera
Sad kad stavim drugu karticu u aparat i snimam posle te snimke mogu da prebacim normalno u komp... A ove na predhodnoj kartici ostali zarobljeni... A kad prebacim karticu u telefon onda su snimci na kartici.... Znaci samo ih komp ne prepoznaje!!!!!!
Probao sam u sva moja 3 kompa i NECE ni jedan...