Savet oko kompa!

Ja imam onaj citac kartica koji se povezuje sa obicnim kompluterom i isto nista nevidi na ovoj kartici... Zasto nemam pojma stvarno... A iz telefona na taj nacin nisam pokusavao da prebacim mada sumnjam!

Један мал исавет што се тиче ВИН ВИН-а..беш те даље од њих...мене су за плочу коју сам платио, око 250 евра и коју сам рекламирао, јер је једнсотавно после 10 дана престала да ради, зезали 4 месеца. Прво су ми рекли да ће за 2-3 дана проверити шта је и да ће ме обавестити. Прошло је био преко 3 недеље акда су ме назвали и рекли да је плоча цркла и да ће ми дати нову, на коју сам чекао, око две недеље. КАда сам је напокон добио, деси се исто да после пар даан цркне и та..и опет јано наново...да не дужим, не купујте у ВИН ВИНу иако је малко јефтинији од осталих. COMtrade, GIGATRON и остали су најбољи и односе се коректо према купцима, ако се деси квар...Купио сам иначе у комтрејду џојстик лоџитеков, није му ваљао потенциомета, врати осам га и дал ису ми нов, без зезања и завлачења....

Zašto kupovati u win winu, kad ima emmi.rs. Ista je firma, sa tim da emmi prodaje samo preko interneta, a tako i sve ostale maloprodaje imaju ćerke firme samo za online prodaju.

Što se tiče zavlačenja, čim zapne preskačeš nižeg službenika i tražiš njegovog šefa da vidiš gde je zapelo. To što piše nešto u garanciji i što ti oni nešto kažu biće sutra, uglavnom je beznačajno, kako su u pitanju trgovci koji su slabo plaćeni pa bude "koliko para toliko muzike".

Može se o ovome pričati nadugačko i naširoko, ali kad se naiđe na neodgovorne radnike bilo gde nastupa problem.

emmi ima i prodaju u 2 ili 3 radnje u Beogradu, tako da nije samo online:ppozdrav: Kod njih sam uzeo Harddisk pre nekoliko godina.

najbolje je kupovati kompjuter ili delove za kompjuter u najblizem gradu i u nekoj firmi koja ima servis u koji mozeda se ode i odnese kompjuter i gde ce odmah daga uzmu i ukljuce da vide a ne da ga uzmu ida zaborave na njega. Sto je veca firma i reklamiranija gora je za kupce.

Nakacio mi se TuneUp Utilities 2013 na komp. Sad, da ga ne klasifikujem (virus, Trojanac, crv...), uglavnom neka bolestina! Klasicni antivirusi, i SpyBoot ga ne prepoznaju.

Trazio sam po netu alatke za uklanjanje, i uglavnom sve sto nude su opet neke bolestine!
Je l' zna neko sigurnu alatku za uklanjanje ove gluposti!?

Nakacio mi se TuneUp Utilities 2013 na komp. Sad, da ga ne klasifikujem (virus, Trojanac, crv...), uglavnom neka bolestina! Klasicni antivirusi, i SpyBoot ga ne prepoznaju.

Trazio sam po netu alatke za uklanjanje, i uglavnom sve sto nude su opet neke bolestine!

Instališi Linux i nemaš više problema sa virusima.

Nije to virus, nego se instalirao kad ste instalirali nešto drugo, jer niste skinuli onu zakačaljku. Ne treba ništa da se skida sa neta da bi se obrisao, nego idite u Control Panel (u Start meniju) i tamo potražite natpis Uninstall a program. Tu ćete dobiti sve programe koje su instalirane na komp i tu potražite Tune Up i kliknite i sledite dalja uputstva, uglavnom uninstall bude. To bi trebalo da obriše Tune Up.

O, izvini za persiranje :osmeh: još si ti momak :)) učinilo mi se, ne znam ni ja zbog čega da si stariji gospodin. Ne zameri :ppozdrav:

Ne moze! Probao sam.... U Control panelu ne reaguje... a u Task manageru kad ga iskljucim, sam se ukljuci za pola sekunde. Citao sam na netu, kazu da jeste malware program, a izgleda kao neki AV!

Treba mi stampac nov,gledao sam na sajtu tehnomanija neke stampace,pa pogledajte linkove i dajte misljenje sta bi vi uzeli,osnovne potrebe,a kad vec uzimam,uzeo bi da ima i skener,kako nisam zahtevan,zapalo mi je za oko ovo,finansijski najpovoljnije,a mislim da pruza dovoljno za neke najosnovnije stvari: http://www.tehnomanija.rs/stampaci-i-skeneri/canon-stampac-mg-2550.html http://www.tehnomanija.rs/stampaci-i-skeneri/canon-stampac-mg-3550-white.html http://www.tehnomanija.rs/stampaci-i-skeneri/canon-stampac-pixma-mx395.html

PIXMA MX395 je sasvim ok, ukoliko nisi zahtevan korisnik.

Možda bi trebalo onda razmisliti o crno belom laseru, ja vec 6 godina koristim 1020, to je sada model Štampač Laser A4 HP P1102. Najviše mi se isplati jer sa jednim punjenjem imam veliki obim štampe. Za 500 listova mesečno se brzo isprazni ketrdž.

Skines http://www.revouninstaller.com/ dvoklikom iz programa revo uninstaller , normalno posle isntalcije reva na ikonicu programa koji hoces da deinstaliras , deisntalrias i na kraju kad te pita da skeniras da ocisti zoastale fajlove iz redzistrija i foldera kliknes na scan i kad odradi select all jednom ili dva puta select all i to je to

Nazad
Vrh