Savet oko kompa!

Води рачуна да,кад купујеш половно,компоненте не буду само подгрејане,да "држи воду док...То се најчешће дешава с графикама.Још горе је кад се купују лаптопови.Избегавајте Лимундо-купиндо и слично.Посебно не купујте с "малом"грешком а ако вам кажу да је компонента неиспитана - испитана је доообррро.
Ако баш хоћете да купите нешто половно онда само Ибеј и то Немачки.Тамо су правила јако строга и скоро да нема певара.

@Philby

Opera 12.16

edit: Nisam napomenuo da se radi o starom kompu sa Athlon procesorom sa Socket A podnožjem, i samo 1 GB rama. Hoću sad da uzmem neki moderniji komp i povremeno bacim oko na Limundo da vidim šta se nudi, samo što mi je to od slabe vajde kad totalno nisam u toku koje performanse komponenti su sad aktuelne (u prevodu bojim se da se ne zajebem i kupim nešto što je samo malo bolje od ovog mog krša, jer ne znam da prepoznam šta je aktuelno a šta već zastarelo). Ako se neko razume i vidi negde na nekom oglasu nešto što je dobro i sa povoljnom cenom, bio bih mu zahvalan da mi pusti jednu pp :osmeh: .

Javi koji ti je budžet pa ću ti sastaviti najbolje što može za te pare, tvoje je samo da to kupiš negdje, ako ideš na novo naravno.

@Philby

Opera 12.16

edit: Nisam napomenuo da se radi o starom kompu sa Athlon procesorom sa Socket A podnožjem, i samo 1 GB rama. Hoću sad da uzmem neki moderniji komp i povremeno bacim oko na Limundo da vidim šta se nudi, samo što mi je to od slabe vajde kad totalno nisam u toku koje performanse komponenti su sad aktuelne (u prevodu bojim se da se ne zajebem i kupim nešto što je samo malo bolje od ovog mog krša, jer ne znam da prepoznam šta je aktuelno a šta već zastarelo). Ako se neko razume i vidi negde na nekom oglasu nešto što je dobro i sa povoljnom cenom, bio bih mu zahvalan da mi pusti jednu pp :osmeh: .

mani se limunda i polovnih kompjutera. Kupi u bilo kojoj firmi koja prodaje kompjutere masinu baziranu na celeron g1610 masini i 4 gb rama i mirna si 3 godine najmanje, ako bas hoces da se igras kupi graficku koju hoces i dodaj preko tih 4 gb rama jos4 i ne brini cini mi se da nece date kosta vise od 30000 a dobijas nov kompjuter.

Ok, onda ćemo ovako. Čim prvo nešto naplatim (soju ili kukuruze) onda ću se javiti sa konkretnim željama i budžetom pa ćete mi sastaviti kakvu konfiguraciju da kupim. Hvala na pomoći!

Ashampoo koristim već jako dugo, tamo do 2004. čini mi se, samo povremeno nabavim noviju verziju. Nema mu ravnog, em je banalno prost za korištenje, posao odraduje savršeno (nikad mi nije napravio problem tokom snimanja a nekada sam snimao stvarno, stvarno mnogo diskova), radi isto i na krševima od računara kao i na veoma moćnim mašinama. Prijatelj koji se nekad davno masovno bavio piraterijom (snabdijevao je pola Tuzle) koristio ga je za kontrolisanje 15 rack-kućišta sa po 5 DVD-RW rezača, dnevno je snimao i preko 1000 diskova. On me i uputio na Ashampoo.

Dali neko ima proverenu verziju Daemon tool-a koja 100% bez greske radi na Windows 8? vec par meseci pokusavam da nadjem neku normalnu verziju koja funkcionise...

Vjerojatno si napravio grešku prilikom instalacije Daemon toolsa, tj. instalirao si ga kao obični korisnik a ne administrator. Pokušaj ga deinstilirati pa ponovo instalirati ali s desnim klikom miša pa "run as administrator".

Smem li da brišem ovo Majkrosoftovo iz liste programa?
0fccaf292622155.jpg
[/URL] [/IMG]

Nazad
Vrh