Savet oko kompa!

Инсталирај Суматру.

"Sumatra PDF је бесплатан PDF, ePub, MOBI, XPS, DjVu, CHM, CBZ и CBR читач за Windows. Sumatra PDF је мале величине и веома брзо се покреће."

Imam problem s racunarom. Radi sve normalno ali kad pustim neki snimak preko youtube komp se ugasi i nemogu da ga upalim dok ne prodje desetak minuta. Posle toga ga upalim i radi normalno dok ne pustim neki klip na youtube tad se ponovo ugasi? Sta bi to moglo da bude?

делује као симптом прегревања (или је графичка на издисају) отвори погледај дал вентилатори раде очисти

Kako je sa ostalim snimcima i igricama.Nije mi logično da se gasi samo na youtoube-a ako je recimo grafika u pitanju.Probaj da očistiš kulere od procesora i grafike malo ga izduvaj....konpresorom.Možda se greje malo više nego što sme.

Imam problem s racunarom. Radi sve normalno ali kad pustim neki snimak preko youtube komp se ugasi i nemogu da ga upalim dok ne prodje desetak minuta. Posle toga ga upalim i radi normalno dok ne pustim neki klip na youtube tad se ponovo ugasi? Sta bi to moglo da bude?

Jel se to desi i kad pustiš neki film sa CD ili Hard diska,imaš li neku igricu malo zahtevniju da je pustiš,ako se i na to bude gasio onda ti je najverovatnije grafička u pitanju ,vidi kakvo hlađenje ima ,aktivno ili pasivno ,ako je aktivno možda ti je kuler vrisnuo.

Jel se to desi i kad pustiš neki film sa CD ili Hard diska,imaš li neku igricu malo zahtevniju da je pustiš,ako se i na to bude gasio onda ti je najverovatnije grafička u pitanju ,vidi kakvo hlađenje ima ,aktivno ili pasivno ,ako je aktivno možda ti je kuler vrisnuo.

Druze davno sam prestao da igram igrice. Kompljuter koristim iskljucivo za internet ne gledam druge snimke osim preko neta. Nece on da se gasi na krace klipove vec na malo duze.
Kuleri rade cuju se. Moracu da ga odnesem na servis ali cisto sam hteo da pitam dali slucajno neko nije imao slican problem...

Imao sam takve probleme jedino kad se grejao iz nekog razloga i gasio sam.Skinem kućište izduvam kulere i to radi bez problema.To možeš i sam šta će ti servis.

http://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html
Преузми (Run) нови приказивач покретних слика (флеш плејер) са горње странице. После поново покрени рачунар (рестарт).
Ако опет буде грешка онда преузми нови прегледач Гугл Хром са странице
http://www.google.com/intl/sr/chrome/browser/
Ако ни после тога не могне, онда се јави па ћемо видјети даље.

Zato sam i pitao da li imaš,jer ne znam kakvo je stanje,u tome i jeste štos što se grafički čip inače najviše greje pri nekoj grafičkoj animaciji (video klip,neka igrica itd.),što duže ide to se više greje dok ne postigne normalnu radnu temperaturu.ako se vrti kuler na grafičkoj probaj je iščupati iz ležišta prebrisati kontakte pa ponovo vratiti na mesto. ne znam koju karticu imaš da li u sebi ima sondu za merenje temperature,možeš skinuti ovaj program http://www.nvidia.com/object/sysutility_1.0.html pa videti koja je temperatura,ne bi smela prelaziti 80 stepeni.

Nesto sam pokusavao,i sad mogu da otvaram pdf preko google chrome,a preko explorera nece

Jao druže ,jel znaš ti onaj vic da explorer radi samo kod Čak Norisa,batali taj explorer,Mozila ili Opera,oni su puno bolji,očigledno su ti neki fajlovi u exploreru inficirani,pa samo neće u njemu da radi,ne znam koji operativni sistem koristiš, za njega skini poslednji explorer pa ga instaliraj,tako isto uradi i sa adobe riderom,ali ti ja savetujem da explorer batališ jer je pun bagova.

Preglednik je Chrome Verzija 26.0.1410.43 . Adobe Flash Player (2 files) - Verzija: 11,6,602,180
Kada neko u temi postavi video ne mogu ga pokrenuti. Imam samo sliku na ekranu i kada prevučem miš preko nje ništa se ne dešava (znak za pley ne pocrveni i nemožeš pokrenuti reprodukciju). YT na njegovoj stranici gledam normalno i ovo mi se ne dešava na drugim forumima samo ovdje. Molio bi pomoć

Sa Mozilom je sve u redu. Nisam neki stručnjak ali me ovo sa Chromom sikira i nema mira dok se ne riješi posebno što nema nekog logičnog objašnjenja, iako znam da ga često nema.

probaj obrisati cookies (kolačiće :osmeh: ) otiđi u "postavke" ( u desnom uglu) , pa s lijeve strane odaberi opet "postavke" na dnu stranice imaš "pokaži napredne postavke" pa pod karticom "privatnost" imaš "postavke sadržaja" pa onda u "Svi kolačići i podaci o web lokaciji" nakon što se otvori prozorčić u kvadratić za pretraživanje upiši poljoinfo i u rezultatima imaš prikazan poljoinfo.com i broj kolačića, klikni na poljoinfo i u desnom uglu na "X" i nakon toga izađeš van iz podešavanja.

PS ovo su upute za chrome na hrvatskom, na srpskom bi "postavke" mogle biti prevedene kao "podešavanja" ili nešto sl.

pozdrav,dali neko ima neku igru koja ide sa geniusovim volanom 5 pro (mislim na traktorske)

Nazad
Vrh