markokurjega
Član
Zasto ne mogu da otvorim nijedan dokument koji je u pdf-u?
Pa jel imaš Adobe rider,ako ga imaš a i dalje neće da otvara,deinstaliraj ga pa instaliraj poslednju verziju sa Adobe sajta,program je besplatan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zasto ne mogu da otvorim nijedan dokument koji je u pdf-u?
Imam problem s racunarom. Radi sve normalno ali kad pustim neki snimak preko youtube komp se ugasi i nemogu da ga upalim dok ne prodje desetak minuta. Posle toga ga upalim i radi normalno dok ne pustim neki klip na youtube tad se ponovo ugasi? Sta bi to moglo da bude?
Jel se to desi i kad pustiš neki film sa CD ili Hard diska,imaš li neku igricu malo zahtevniju da je pustiš,ako se i na to bude gasio onda ti je najverovatnije grafička u pitanju ,vidi kakvo hlađenje ima ,aktivno ili pasivno ,ako je aktivno možda ti je kuler vrisnuo.
Imao sam takve probleme jedino kad se grejao iz nekog razloga i gasio sam.Skinem kućište izduvam kulere i to radi bez problema.To možeš i sam šta će ti servis.
Nesto sam pokusavao,i sad mogu da otvaram pdf preko google chrome,a preko explorera necePa jel imaš Adobe rider,ako ga imaš a i dalje neće da otvara,deinstaliraj ga pa instaliraj poslednju verziju sa Adobe sajta,program je besplatan.
Nesto sam pokusavao,i sad mogu da otvaram pdf preko google chrome,a preko explorera nece
Imao sam takve probleme jedino kad se grejao iz nekog razloga i gasio sam.Skinem kućište izduvam kulere i to radi bez problema.To možeš i sam šta će ti servis.
Sa Mozilom je sve u redu. Nisam neki stručnjak ali me ovo sa Chromom sikira i nema mira dok se ne riješi posebno što nema nekog logičnog objašnjenja, iako znam da ga često nema.