Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neuzimam njega zbog dioda vec zbog mogucnosti zamene kablova a proizvodjac nije los po iskustvima koje sam procito .
- - - - - - - - - -
Treba mi jos jedna podela misljenja , zavija mi muzika tj pocne pomalo da razvlaci prilikom ucitavanja nekih drugih aplikacija ili vrsljanja po netu . To mi se ranije nije desavalo ,sta vi mislite sta je uzrok ???
- - - - - - - - - -
????? ????? ?????????? ?????????? ?????????? ???????????? ????????????
Forumasi, da li neko koristi ubuntu 13.04? interesuje me kako sluzi, koliko je stabilan? ima li problema prilikom boot-ovanja ako se koristi uz windows? intenzivno razmisljam da ga instaliram ukoliko cak i danas.
I jos jedno pitanje, jel presao ko komplet na win8? kako ste zadovoljni?
sto opsirniji odgovori na oba pitanja to bolje.
nstalirao sam Ubuntu 13.04 pored win 7, grub mi odbrojava samo 5 sekundi, ali pri samom paljenju uvek znam koji cu os paliti, tako da to nije problem. Zadovoljan sam Ubuntu-om samo imam mali problem oko jave i pustanja videa sa yt- i slicnih video servisa.Jedini problem kod bootovanja osa na kompjuteru na kome su instalirani ubuntu iwindows je taj sto grub odbrojava 10 sekundi dok ne krene ucitavanje ubuntua , tu treba biti brz inace drugih problema nema. Ako imas 4 do 6 GB rama instaliraj ubuntu pa kao virtuelnu masinu u ubuntu u instaliraj windows i onda ne treba dual boot . Mada za te stvar i treba dosta rama, a i sad ram nije mnogo skup oko 1800 - 2000dinara kosta
2 gb rama
daj 1000 dinara u servis neka ti reinstaliraju komp i ubace google chrome mani se opere i raznih noviteta ja imam lap top i ne koristim ni operu ni firefox samo google chromeAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Raaazbiiiću komp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kad mi Google izbaci linkove za traženi pojam, klikom na neki od njih skoro uvek me odvede na http://www.viehaent.com i tu samo stoji prazna stranica i ništa se ne dešava. Zato moram da ručno kopiram adresu i nalepim je u Operu i tako odem na potrebnu adresu. Ovo se dešava u poslednjih nedelju dana i danas mi je prekipelo!
Da li neko zna o čemu se radi?
Resio sam problem tako sto sam obrisao operu navikao sam na taj program,nemogu da gledam video klipove nevredi da ga koristim.Jedino neki drugi web browser za sada koristim explorerImam problem sa pregledom video klipova na you tube.Koristim operu i explorer.Ucita mi jedan mozda dva video klipa i tu se sve zakuca jednostavno kao da nemam signala vise nemogu nista vise da ucitam ni you tube ni google,poljoinfo .
Posle restartovanja opet imam signala i mogu da koristim internet.Ovo mi se samo desava dok koristim you tube kad ga nekoristim radi mi internet ceo dan i nista mi se nedesava slicno ovome.Jel zna neko u cemu je problem?