Savet oko kompa!

mislis ovo ≠ nije moguce, pa se koristi <> ili != ali uz malo snalazljivosti (copy/paste) se moze .

Dukej evo iskoristi ovaj Brankov znak, pa prebaci copy- paste, poplavi levim klikom i desnim copy pa prenesi gde ti trba i onda paste i to je to.

Kolega šta vas konkretno zanima, nzm mnogo, ali sam imao priliku da igram igrice na Asus transformer-u, nosio sam ga i na fax, fina stvarčica, ali ::novac::.

Usput da li neko zna gde bih mogao da pronađem win 7 ultimate, gledao sam sada na warezu, prvih 5 stranica, linkovi imaju svega po par hiljada pregleda, strašno !

Kolega šta vas konkretno zanima, nzm mnogo, ali sam imao priliku da igram igrice na Asus transformer-u, nosio sam ga i na fax, fina stvarčica, ali ::novac::.

Usput da li neko zna gde bih mogao da pronađem win 7 ultimate, gledao sam sada na warezu, prvih 5 stranica, linkovi imaju
svega po par hiljada pregleda, strašno !

Ako smem da napišem:

Thepiratebay...Search...

moj ti je savet drzi se windowsa xp. 7 ultimate imam trenutno mnogo je komplikovaniji a i stalno nesto sam skida sa neta vec dva puta ga vracao u servis na ponovno dizanje sistema...

moj ti je savet drzi se windowsa xp. 7 ultimate imam trenutno mnogo je komplikovaniji a i stalno nesto sam skida sa neta vec dva puta ga vracao u servis na ponovno dizanje sistema...

Sem regularnih update-ova ne bi smeo ništa da skida sam (a i to ako je tako podešen),a to što si ga 2x vraćao u servis otvara mnoge pretpostavke...Ja imam Win 7 Ultimate i 32-bitnu i 64-bitnu verziju i nema nikakvih problema...

Posto Gugl od 1.marta menja one uslove o privatnosti i nepovredivosti podataka u mail-ovima, a to se meni uopste ne svidja, ajde preporucite neki dobar mail servis na internetu .

Razume li se iko u tablet računare?

http://reviews.cnet.com/best-tablets/

---------- Poruka napisana u 15:05 ---------- Prethodna poruka je at 15:03 ----------

Posto Gugl od 1.marta menja one uslove o privatnosti i nepovredivosti podataka u mail-ovima, a to se meni uopste ne svidja, ajde preporucite neki dobar mail servis na internetu .

http://www.allmyfaves.com/

P
a probaj sve pod Email...

Po meni Windows 7 Home Premium je plafon za kucne korisnike , sve ostalo je cisto opterecenje hard diska ( windows 7 zauzima 7 gb bez ostalih programa , drajvera, sto je premnogo za jedan operativni sistem) .Najbolji je Windows 7 Starter N , bez media plejera . Moze da pokrene vise od tri programa istovremeno , namenjen slabijim masinama , nema aero , i ostali sarenis koji jede ram i opterecuje racunar .

Pozdrav.
Potreban mi je photoshop...eglenski mi dibidus...pa bih Vas pitao dali ima verzija na srpskom, koja valja, gde skinuti free, itd...

Hvala unapred.

Nazad
Vrh