G
Gost 7475
Guest
mislis ovo ≠ nije moguce, pa se koristi <> ili != ali uz malo snalazljivosti (copy/paste) se moze .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega šta vas konkretno zanima, nzm mnogo, ali sam imao priliku da igram igrice na Asus transformer-u, nosio sam ga i na fax, fina stvarčica, ali .
Usput da li neko zna gde bih mogao da pronađem win 7 ultimate, gledao sam sada na warezu, prvih 5 stranica, linkovi imaju
svega po par hiljada pregleda, strašno !
Kolega šta vas konkretno zanima, nzm mnogo, ali sam imao priliku da igram igrice na Asus transformer-u, nosio sam ga i na fax, fina stvarčica, ali .
moj ti je savet drzi se windowsa xp. 7 ultimate imam trenutno mnogo je komplikovaniji a i stalno nesto sam skida sa neta vec dva puta ga vracao u servis na ponovno dizanje sistema...
moj ti je savet drzi se windowsa xp. 7 ultimate imam trenutno mnogo je komplikovaniji a i stalno nesto sam skida sa neta vec dva puta ga vracao u servis na ponovno dizanje sistema...
Razume li se iko u tablet računare?
Posto Gugl od 1.marta menja one uslove o privatnosti i nepovredivosti podataka u mail-ovima, a to se meni uopste ne svidja, ajde preporucite neki dobar mail servis na internetu .
Da li je neko rešio aktivaciju sedmice, mora product key da se pazari, ili? 32-bitni