Samogradnja kunićarnika ,, štapom i kanapom''

Vrata su inace od pocinkovane zice fi 4mm. Kupljena zica kao armatura na metar secena posle na meru i punkovana na zeljenu dimenziju. Sarke su od rundaiza 12x12 sa rupom fi 5. Da zatvoris kera unutra nema sanse da izadje napolje iz kaveza :osmeh:

Neće ker napolje to je sigurno, mislim da ćeš imati problema sa miševima čini mi se da je prevelik razmak između šipki na vratima.
Moja su od mreže 19x19 mm i miševi bez problema ulaze (osim ako staviš mačku u nutra kako Peto predlaže). No ako si uspio da napraviš ovako kvalitetne kaveze sigurno ćeš se i toga znati riješiti.
LP

Nema miseva tu da se zavlace to je novogradnja sve je od cvrstog materijala i betona a sestra ima terijera isped u dvoristu koji po ceo dan ispred patrolira. Nema sanse nista da pridje kavezima od te gamadi :osmeh:

Pa drugar moze i drugi ali ako je rezolucija velika,slika bude pola stranice,a sa 3 linkom postavi malu sliku i kada kliknes na nju onda se uveca na pravu velicinu,a sada na njemu je da izabere sta ce i kako ce!!!

Evo još nekoliko slika mog zečinjaka

2s5zbd4_th.jpg
919qhg_th.jpg
orp9qo_th.jpg

• Like
Reagovanja: PKB
mirooo nema sta kada se nesto pravi sa voljom i ljubavlju onda to mora da bude lepo,svaka cast i lepi su ti kunici u njemu!!!A gde ces drzati odbijene kunice od zenke tj dok ih budes hranio za klanje?!

Pera NS 91 Da o tomen sam baš razmišljo iako iman slobodnog prostora za njih ću ipak sastavit posebni tovni kavez....

U poljoprivrednoj apoteci, 13 kn/kom, praktične su i ne proljeva se voda, a i uvijek im je čista !:bravo:
Kotilice nemam :sta: jer im je dosta prostrano u gajbi, zato i imam samo dvije kunice da imaju dovoljno mjesta za gnijezdo.
Kad se okote i mali narastu samo pregradim, pola za mamu-pola za djecu .. :haha:
Slike kunica stižu kasnije !

Nazad
Vrh