Pozdrav drustvo, evo da se pohvalim da sam se vratio kunicima nakon par godina pauze
Dobio 2 zenke od drugara, jednog orijasa i jednog novozelandskog belog, a posle par dana sam dokupio jos 2 zenke hajkoma.
Ponovo sam se osetio kao dete, a mali sestric i sestricina su odusevljeni
Prosli put sam drzao hranu i vodu u nekim cinijicama, medjutim resio sam sada da narucim nipl pojilice, mislim da ce mi biti jednostavnije, a oni ce imati non stop svezu, neuprljanu vodu. Nasao sam na aliexpress-u bas jeftine pojilice, i do 4-5x jeftinije nego sto sam nalazio na nasim sajtovima. Jel narucivao jos neko od njih, sem ovih nasih preprodavaca?
Takodje i hranilice sam planirao da napravim / kupim. Ima li neko kontakt gde se mogu naci one pocinkovane hranilice koje ima npr Megi, il neke slicne. I koja im je cena. Imam neki lim kuci, naravno nepocinkovan, razmisljam da ih sam savijem i napravim hranilice, ali naravno uzeo bih u obzir i da kupim nove.
Nadam se da niste skoro diskutovali bas o ovim temama, nisam bio u prilici da procesljam ovaj deo foruma, pa se nadam da nisam ponavljao neka skorasnja pitanja