Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Kavezi ce biti 80x60x40, sirina, dubina, visina. A kotilica ce biti: 40x60x40, sirina, dubina, visina.Sad se jos samo mislim dali da pravim na 4sprata ili 3. Materijala ima samo dok nadem ko ce mi napraviti. Tako da je ovakva baterija dugacka nekih 6 m. A visina oko 2 metra zavisi koliko cu dici donji red kaveza od zemlje.
Ja planiram da napravim zidani kavez samo da kupim materijal i da isplaniram_ kolke bih vi stavili dimenzije za cuvanje zenke orijasa ? Dali neko zna gde ima da se kupi podna yica u pancevu ?
Ja planiram da napravim jedan trajan kunicarnik kavez ce izgledati ovako sa tri strane ce biti zidan a sa prednje ce biti vrata za pod cu da koristim resetke iz frizidera (jedna preko druge jedna horizontalno jedna vertikalno tako da cu da dobijem pod dimenzije kockica 2 cm x 2cm stavljam resetke od frizidera zato sto su oblozene plastikom tako da nemogu da koroziraju dali je mnogo 2 cm lufte ?
@ Darko 95 u kuniće se ne razumem, ali sam čitala ono što su ovde ljudi pisali i mogu da ti kažem samo da se ta plastika sa rešetki relativno lako skida, i da onda i brzo korodiraju jer drugu zaštitu i nemaju, a da kunići imaju navuku da glođu - pa će verovatno i plastiku oglodati... Meni se, čak i kao totalnom laiku, čini da (na stranu dimenzije) to nikako nije dobro rešenje... Ne znam šta ostali mnogo iskusniji ovde misle o tome..