Romanovske ovce

Ovan Romanov

6pckkm.jpg

Draga gospodjo ili gospodjice , dali ste vi primetili neki nedostatk u svom stadu
I dalije tacno da samo slavonci znaju sta je romanov i da su samo oni merodavni
Poštovani gospodine Rale neznam otkud Vam to da sam ja rekla da nitko ništa ne zna osim Slavonaca ljudi dragi pa šta je Vama manite se čoravog posla i ostavite mene i moje stado već jednom na miru!!!!!!
:ppozdrav:

Poštovani gospodine Rale neznam otkud Vam to da sam ja rekla da nitko ništa ne zna osim Slavonaca ljudi dragi pa šta je Vama manite se čoravog posla i ostavite mene i moje stado već jednom na miru!!!!!!
:ppozdrav:
Ja gospodjo gajim losa i staromodna grla , al znam da je gospodin Miladinovic izvrsni poznavalac ovaca i jos dosta ljudi na forumu .
Vasem stadu je najveca mana VI jer neumete da primite kritike , da ste napisali , a gosn miladinoviu sta mi vi predlazete , znate ja mogu da priustim ovo i ono , i sta vi mislite o daljoj selekciji kako da izvucemo maksimum iz ovog stada .
Vi ste nastupili preterano prepotentno i arogantno se ponasate prema ostalima sto nije lepo , jedan diplomirani inzenjer (koga ja mnogo postujem) mi ne dozvoljava da ga nazivam sa VI jer smo svi ravnopravni na ovom forumu, kako kog clana upoznam na forumu sve sam vise iznenadjen koj likove imamo na forumu . Upoznao sam jednog dekicu u S.Palanci na vasaru koji je bio Titov ambasador u rusiji , a ja mislio neki klinac koji voli kompijutere , nemojte tako , podelite sa nama sta znate , a mi cemo sa vama sta znamo i zajedno cemo napredovati i mladji clanovi ce da citaju i da uce sa ovog foruma nesto .
A ono moje je najbolje i naj vece i naj lepse , imalismo toga puno na forumu .
Ovo samo pisem iz jao velikog postovanja prema clanu miladinovicu i ostalih forumasa

Zašto loša i staromodna,kakva su to grla?
Prihvaćam ja kritiku ali predpostavljam da neki forumaši ne prihvaćaju činjenicu koja je ODIGRANA a to je da sam prodala prve janjce(šilježice) u Bosnu a želim da mojih ovaca bude i u Srbiji što se isto nadam ove jeseni realizirati. Nebi to bilo problem da nisu moji janjci po samo 100€ pa neki neće moći prodavati kao što su do sad po cijeni od 200-300€.E vidiš to je taj problem u tom grmu leži zec.
Što se tiče miladinovića smatram da je strašan stručnjak u ovčarstvu i mislim da je šteta ne iskoristiti njegovo neprocjenjivo znanje i iskustvo pa bi bilo dobro da mladi upravo od njega uče!
Sa današnjim danom brojim 149 janjadi i nadam se da će ih biti još dosta da komentirate jer mi pravite reklamu ja slikam i postavljam a vi komentirate i to je super jer se većina postova o Romanovima vrti oko mojih ovaca hvala i pozdrav!::super::

hvala na lepim recima @Rale,saglasit cu se s tobom da je ovo najbolji forum na balkanu ove vrste bas zato sto smo svi jednaki i sto svi nesebicno dele svoje znanje. ja sam svoje znanje unapredio bar duplo (i unapredjujem ga stalno)uceci od vrsnih ovcara i naucnika a pre svega ljudi, koji su na ovom forumu,da ih ne nabrajam sve sada lista je bas bas duga(od svakoga se moze naucit nesto ako se pazljivo slusa)
ovaj forum mi je omogucio da upoznam neke zaista sjajne ljude koje mogu s ponosom nazvati svojim prijateljima
dobrodosli na malo ali izbirljivo srpsko trziste onda medolina :)
cena je vrlo konkurentna ali u srbiji se za taj novac moze kupit isti i bolji kvalitet bez granicne petljancije i to je fakat u koji cete se uverit sami

Dobar tekst miladinoviću,samo bih dodala na ovu zadnju rečenicu"isti i bolji kvalitet bez granične petljancije" kažeš a zašto putem PP imam mogu reći dosta upita za kupnju baš mojih janjaca?

Usudicu se da ja dam odgovor na ovo pitanje.
Zato sto mnogo ljudi u Srbiji zeli da gaji romanov a ne znaju gde ga nabavit,a i kao sto ste sami rekli lepo vas reklamiramo. :osmeh:

Nazad
Vrh