Romanovske ovce

@Dejan ,dobrodosao,lepo to izgleda,nek je srecan pocetak i da cujemo odakle su ,svaki odgajivac ovde ti je i potencijalni kupac
@Sika,vidi se da lepo to hranis i da lepo napreduju,ovnic je za sad prva liga
inace osisana jagnjad bolje napreduju(lakse podnose vrucinu,dok vuna raste treba im vise hranljivih materija pa i bolje jedu neuporedivo)
ovo vazi za nase uslove dok u planinskim krajevima iskustva su obrnuta,bar po recima odgajivaca sa sjenice

Poštovani kolega Miladinoviću, prelijepa farma i janjci ali ruku na srce pa zar nisu te ovca malo ofucane i njih bi trebalo popraviti:haha::haha::haha::bravo:
Pogledaj vunu na ovcama i janjcima pa daj stručno mišljenje jer takvih kod nas na balkanu nema!

Poštovani kolega"SIKA" zašto dosta sa tim? Kad se kude moje ovce onda je sve OK a kad ja nešto komentiram onda to nije u redu e pa ja ne mislim tako a uostalom svatko ima pravo na svoje mišljenje zar nije tako?
Poštovani kolege farmeri prije 10 min a od 7h smo ja i suprug došli iz farme tj. izlučili novo ojanjene ovce i janjce nahranili i napojili sve a pojedinci komentiraju, komentiraju i tako stalno jer njima je lako imaju desetak ovaca i misle da se cjeli svijet vrti oko njih. A ustvari treba raditi i to jako puno a to razumiju svi oni koji rade isto kao i ja!!!!!!!!!!!:ppozdrav:

svako ima svoje misljenje oni barem imaju cistu romanovku i ja isto mislim da je suvisno od MEDOLINE da kritikuje repove cistih romanova
ipak je njih Putin dao:haha:

pa zna se da smo u dobrim odnosima a i kako bi to bilo da mi kritikujemo ovce koje su iz zemlje njihovog porjekla jer je romanovska nastala u rusiji i da mi sad kritikujemo kako su losije neko ove kod nas mislim nema nikakvog smisla

pojedinci imaju internet na telefonu i tricavih 50ak odraslih grla ovaca i nesto krava,cela porodica radi a sve to odrzavaju u slobodno vreme:)
sto se tice ovih grla sa snimaka ja se ne usudjujem da uporedjujem moja grla sa njima(iako su eksterijerno verovatno lepsa od vecine ovih na snimku),ako vi smete to je vas izbor(i pored losije kondicije ove dviske izgledaju odlicno,pogledajte eksterijerne karakteristike,i po koliko jagnjadi ide za njima i repove tih grla, sve je jasno...)
da li na snimku ima dugih repova i zutih glava?
evo jos jednog z jagnjeta od velimira uzetog,rodjena krajem januara
uvek bih dao ovakvih bar 5 samo za jedno malo musko dobijeno direktno iz Rusije i od prave krvi
2hyv61i.jpg

r8yvex.jpg

ovca stara 28 meseci
5xiuk1.jpg

Znači kolega Petrovo po tvom mišljenju nema veze što ovcama visi vuna samo zato što su iz Rusije a da sam ja kojim slučajem stavila takvu sliku koju hvala bogu nemam niti ću ju ikad imati mislim da 24h nebi prestali komentirati dali sam u pravu?? Mislim da jesam!!!!!:ppozdrav:

Nazad
Vrh