Romanovske ovce

Oni koji imaju malo znanja( i znanjanje može da se kupi) i mnogo više para, mogu da nabave i uzgajaju romanovsku ovcu u čistoj krvi.Potom mogu da objave rezultate i na kraju skupo da prodaju. Ovi što imaju para imaju sreće što oni koji imaju znanja nemaju te iste pare. Na kraju, kada bi svi uzgajali romanovske, kome bi prodavali.
Koristite romanovsku isključivo za ukrštanje i popravljanje plodnosti kod rasa koje držite.
pozz.

Vezano za moj prethodni tekst
Gledajte svima "mak kroz konac" (ili kako se to već kaže),onima koji uzgajaju romanovsku a od kojih kupujete grla za rasplod. Ne uzimajte sumnjiva grla i ne upropaštavajte svoja stada.

slazem se sa kolegom @Sancho,ako vec izdvajate veliki novac za nesto onda insistirajte na kvalitetu
a ako imate love za osrednje,vise od osrednjeg mozete samo da ocekujete a samo pukom srecom i dobijete

2j0jz47.jpg

2ryouu9.jpg

10sgaig.jpg

odlicno nema sta ovaj mali ce bit dorar ovan vec sad se istice ima naboranu njusku rohan je pravi cisti romanov i iako mu je mala vuna griva ispod vrata je vec dobro primjeti:ppozdrav:

tacno je to sto kazu(da li je bolje bas ne znam al se goje od sljiva i dzenerika definitivno) ,dokazano u praksi kod mene:)

Nazad
Vrh