E drugari moji,nema nama pomoći,svi smo redom stručni,a nikako ne paše niti kada imaš niti kada nemaš,ako imaš odakle ti,ako nemaš propalica si,gledamo da nađemo dlaku u jajetu,razmišljamo tipično za ove naše jadne prostore,gledamo više u tuđa dvorišta umjesto u svoja,treba se uvatiti posla i raditi,a ne tu kritikovati jedni druge.
Kod Medoline nisam bio,ali vidljivo je sa slika da ona ima za naše prilike extra dobra grla,tako dobra da većina forumaša takva nije vidjela niti na slici,pa neznam zašto ženu onda napadate,lako je pametovati,treba živjeti od poljoprivrede,a pogotovo od ovaca u današnje vrijeme. E sad ovo što kaže kolega koji koristi naziv Miladinović,istina da su neke zemlje digle standard pojedinih rasa,ali i tamo ima svašta,nije sve kod nas crno,a tamo bijelo i svijet ima svojih velikih prevara...Često mi veličamo tuđe,a omalovažavamo svoje.
Prošle godine sam bio na sajmu u Gudovcu pored Bjelovara i slike izlaganih ovaca sam stavio na forum,romanovke su bile dobre kvalitete,to su potvrdili i neki od članova foruma(može da se pogleda), ali ja mislim da bi Medolina sa svojim grlima da se pojavi na sajmu mogla da pokupi neke nagrade,pa me zanima da li ima u planu da se tamo pojavi,datum sajma je od 09. do 11.09.