Romanovske ovce

nadam se da ces uspeti druze...i nadam se da ce taj kvalitet bit zadovoljavajuci

ljudi nije dotle doslo da se mora po jagnjad u rusiju,mislim da u hrvatskoj postoji sasvim zadovoljavajuci kvalitet i pristupacana cijena u sta su se uvjerili vec neki clanovi foruma koji su kupovali u hr

vidim da je moj post izazvao burn reakcije ako to koleginici medolini smeta povlacim rijec
smicko nadam se da ces uspjet jer to ce boiti tesko ali i odlicno da se popravi stanje romanovskih:ppozdrav:

miladinovicu ja sam uocio na prvoj slici iznad jagnjetove glave rep koji mi se ne svidja dobro ga pogledaj pa reci svoje misljenje kao i svi ostali:ppozdrav:

vidim da dama barata vojnom i radio tehnikom,za pohvalu svaku:)
@ zeljko,niko ne osporava hr kvalitet i kakav je ti bolje znas od nas bio si tamo licno,ali poredjenje kvaliteta u hr i Srbiji sa kvalitetom u rusiji,ceskoj,poljskoj,kanadi i francuskoj bih nazvao neozbiljnim

Poslednja izmena:
izqes7.jpg
,
fp5v80.jpg
,
8x51cz.jpg

Eh evo opet mene sa mojim ovcama F4128.
Ali imam jedan problem:"Ova ovca druga desno nekako čudno izgleda pitam se da je možda ne boli zub, ova druga mi još čudnije hoda a da stvar budr još zanjimljivija ovnovi mi nešto ne pare ovce pitam se šta je to? A da nije to možda zato što su sve skotne :haha: Stvarno ne znam pa molim Vas kolege pomozite dami u nevolji možda netko od Vas stručnjaka zna o čemu se radi!!!!!!!!!!!":osmeh::sta:::spreman na sve::

E drugari moji,nema nama pomoći,svi smo redom stručni,a nikako ne paše niti kada imaš niti kada nemaš,ako imaš odakle ti,ako nemaš propalica si,gledamo da nađemo dlaku u jajetu,razmišljamo tipično za ove naše jadne prostore,gledamo više u tuđa dvorišta umjesto u svoja,treba se uvatiti posla i raditi,a ne tu kritikovati jedni druge.
Kod Medoline nisam bio,ali vidljivo je sa slika da ona ima za naše prilike extra dobra grla,tako dobra da većina forumaša takva nije vidjela niti na slici,pa neznam zašto ženu onda napadate,lako je pametovati,treba živjeti od poljoprivrede,a pogotovo od ovaca u današnje vrijeme. E sad ovo što kaže kolega koji koristi naziv Miladinović,istina da su neke zemlje digle standard pojedinih rasa,ali i tamo ima svašta,nije sve kod nas crno,a tamo bijelo i svijet ima svojih velikih prevara...Često mi veličamo tuđe,a omalovažavamo svoje.
Prošle godine sam bio na sajmu u Gudovcu pored Bjelovara i slike izlaganih ovaca sam stavio na forum,romanovke su bile dobre kvalitete,to su potvrdili i neki od članova foruma(može da se pogleda), ali ja mislim da bi Medolina sa svojim grlima da se pojavi na sajmu mogla da pokupi neke nagrade,pa me zanima da li ima u planu da se tamo pojavi,datum sajma je od 09. do 11.09.

И ти ко Миладиновић волиш јагњад да шишаш :cool: ? Јел си му ово мушкост зумбиро или да подучиш нашег инжињера ветерине и пољопривреде како треба реп да изгледа?

Bilo im vrucina a i lepsi su ovako osisani. :osmeh:
Pa hteo sam samo da pokazem kako izgleda rep kod ovog ovnica,pa sad ostali neka uporede tu duzinu i duzinu repova sa ostalih slika po forumu. :cool:

Одлично изгледа, изненадио сам се кад сам видео тако изражену гриву а нема ни 5 месеци.

Nazad
Vrh