Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema tu mnogo pameti, sve sto ide na unutra se sece , ramene ne bi trebalo da postoje, svakako ce da se odseku u narednoj godini kad se bude orezivalo. Mada generalno i ove cetiri skeletne grane mogu da se obnove. Moj savet ti je da odradis letnju odmah posle branja i onda ovu zimsku korektivnu da proredis grane kako bi dobio kvalitet. Ja nisam radio letnju nisam stigao, tako da mu ovo dodje najbolje sto moze da se izvuce u trenutnoj situaciji.super ovo izgleda, i ja cu jos malo da krenem sa rezanjem iste.
vidim da nigde ne karstis na spoljni pup. ni ramenu, ni skeletnu, samo prevodis. ja sam manje-vise laik za sumadinku. ucim se.
Kajsija najvise voli letnju rezidbu kad su najmanje sanse da udju razne bakterije i virusi. A generalno mozete tamo pred pocetak vegetacije kad se podignu malo temperature. Nacin orezivanja zavisi od zeljenog oblika ,tj trenutne situacije u kojoj se nalazi biljka.Da li bi netko mogao da objasni kako da orezem kajsije koje su stare 3-5godina a nisu orezivane i kad da to urad
Bilo je izmrzavanja, oko 2500 kg 700 biljaka.Kolika je davala u cetvrtoj vegetaciji?
Oko 3m su visoke.Moje najbolje ,kao kod tebe na snimku ali je mladja godina i definitivno niza(Sumadinka).Tvoje na snimku deluju da prelaze 2metra.Posle berbe uradjena letnje ali zbog suse je slab prirast.
Kod mene su najbolje 2m ali idu malo vise u sirinu.Ove godina u trecoj vegetaciji su dale 1,5kg.nadam se da ce u cetvrtoj dati 3,5-4 kg kao kod tebe.