Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam menjao neke cevčice na kočnicama na mom bivšem renou.Sve mi je pasovalo od Z-101 stim što su neke bile duže pa sam ih morao malo pažljivo isavijati.Zato nemoj se zaletati odmah na novo i naravno skupo nego probaj ono za šta smo mi u Srbiji majstori-improvizacija.
Auuu diklofen,pa jel bilo ista ispravno na tom traktoru?
Koliko se secam ti si ga vozio oko 2-3 godine, i kad si sve ispopravljao,ti si ga tada udao?
Lepo je ovo tvoje misljenje ali bih ja rekao ovako a mislim da ce te se sloziti sa mnom:Neka moja deca prodaju polovne traktore koje su od mene zatekli i kupe nove (modernije) sa kojima ce da rade!Ne bi se zeznunda bi bar video sa čime su ljudi u Evropi radili pre 25 godina ,a da ne govorimo sada.Da smo se u datom momentu ćale i ja složili da na njega stavimo 5-6000evra još bi on dugo bio kod mene.I takav kakav je bio daleko je rad sa njime od rada sa YTO,IMT ili MTZ.To Vam kažem iz nekog iskustva.
Ja sam ga platio 10000evra.Za tri godine uložio oko 1200evra i na kraju ga prodao za 11600evra.Smatram da sam u svim aspektima vrlo dobro prošao sem što sam izgubio živce kad me izda u sred sezone.E zato ako Bog da u moje dvorište polovan traktor više ne ulazi.Neka moja deca voze polovne traktore ali one koje od mene kao prvog vlasnika budu zatekli.
Ja sam menjao neke cevčice na kočnicama na mom bivšem renou.Sve mi je pasovalo od Z-101 stim što su neke bile duže pa sam ih morao malo pažljivo isavijati.Zato nemoj se zaletati odmah na novo i naravno skupo nego probaj ono za šta smo mi u Srbiji majstori-improvizacija.