zahvaljujem se gospodinu panonstibu na slici, interesuje me samo gde se mogu nabaviti delovi za ove traktore kod nas, i dali se recimo konusno tanjirasti uklapa od drugog traktora, recimo od claasa ili nekog drugog....
Što se tiče komentara dragana82 da je neko bacio pare (koji se verovatno odnosi na mene), dovoljno je on rekao u svim temama u kojima iznosi svoja mišljenja smarajući članove i pokušavajući da nam proda fazone koji su na nivou prvog razreda osnovne škole, što vređa inteligenciju svakog forumaša.
A što se tiče bacanja para, pare nisu bačene, niti mašina licakana, već sam ja hteo da sa manje para uzmemo traktor koji ima problem i sami rešimo. Prodavcu mogu samo skinuti kapu jer je čovek rekao sve detalje, mane koje traktor ima i da je došao sa problemom iz Francuske (jer ih inače i kupuju sa manom pa ovde sređuju), i daće bog rešiće se kao i dosad gde su rešavane mnooooge ozbiljnije stvari od ove, a ove koji se podsmevaju moj otac i brat prave od gvožđa za jedan dan, u originalu burazeru .....
I još dugujem odgovor na pitanje gde je kupljen, da kod Dragana u Kaoniku, traktor koji je gledalo preko 200 čoveka i niko nije imao muda da ga kupi, poz