Renault

Probaj da mu odvrneš polako crevo od klipa .Možda je neki ventil ostao zaglavljen pod pritiskom.

Lazo to sam planirao.Buni me to što je dan ranije radilo normalno,stojao parkiran vracen altelnator i sad nece.

Pozdrac svima, imam traktor renualt 651-4 1979 godina, ima li neko ovakav traktor interesuje me potrošnka i snaga traktora.Motor je MWM veoma lako izgubi snagu pri opterećenju i potrošnja mu je kao u bjelorusa 82 ( imam i bjelorusa tako da sam uporedio)

Da se javim i ja. Postao sam vlasnik jednog 551.4s. Imao sam prethodno Fendt 103. Motori slični pa sam kontao da neće biti neke velike razlike.

Javljam kakav je u radu spram Fendta.

Pozdrac svima, imam traktor renualt 651-4 1979 godina, ima li neko ovakav traktor interesuje me potrošnka i snaga traktora.Motor je MWM veoma lako izgubi snagu pri opterećenju i potrošnja mu je kao u bjelorusa 82 ( imam i bjelorusa tako da sam upoređivanje
Ja imam sličnih problema sa mojim. Barem ovako na prvi pogled. Prvo moj nema AC pumpu. A ako imaš rotacionu imam par saveta. Ako je pak linijska onda ne znam. Meni je radio perfektno Fendt da linijskom.

Nazad
Vrh