Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lako je tebi da zezaš kad imaš Kineski traktor a u svakom selu ima Kineskih radnji."Рено" је то - терај код Бокија.
Jbg ti se ne sekiraš kad ti stigne ili kupiš Kineski deo.Него шта! Ено са Суом сам нашао канале набавке за резервне делове. И то све оригинал.
Gasio sam masa prekidač,ne znam dali bi šta značilo da skinem plus.A da skineš kleme sa akumulatora, možda se računar resetuje pa proradi.
Ja imam sličnih problema sa mojim. Barem ovako na prvi pogled. Prvo moj nema AC pumpu. A ako imaš rotacionu imam par saveta. Ako je pak linijska onda ne znam. Meni je radio perfektno Fendt da linijskom.Pozdrac svima, imam traktor renualt 651-4 1979 godina, ima li neko ovakav traktor interesuje me potrošnka i snaga traktora.Motor je MWM veoma lako izgubi snagu pri opterećenju i potrošnja mu je kao u bjelorusa 82 ( imam i bjelorusa tako da sam upoređivanje