Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prolaze znaci i mali trouglovi...Kakvo je stanje sa gumama,sta zahtevaju?postoje li jos neki uslovi?Danas smo prošli tehnički za sva vozila ,mali trouglovi na traktore i kombajn su dokupljeni pošto ih nismo imali kao i katadiopteri na prikolicama .Mi smo stavili bele nalepnice ali to ne važi.
Jesam ja jedanJel ima neko iskustva da je menjao motor na traktoru pa ga registrovao?
Eto ti ga sad...a surak pre 2 godine registrovao djubretaru na dva svedoka-rekli mu da mora,a i vidim da vecina imaju tablice.Kozomora policajac zovu ga Laki drži agenciju u Baču za registrovanje(možda ga znaš)kaže da prikolicu za djubar neterba registrovati
Koja vecina?!Niko kod nas nije registrovao niti prikolicu za dj. Niti berac,presu za baliranje..Eto ti ga sad...a surak pre 2 godine registrovao djubretaru na dva svedoka-rekli mu da mora,a i vidim da vecina imaju tablice.
Prekucani brojevi??? ja sam stavio od 560 na 533Jesam ja jedan
Nije bilo problema, naime u 533 je ubačen 542 i ima brojeve od 533
Nego jel ko skoro probao da registruje prikolicu DJUBRETARU
Nemam ništa od papira pločica itd
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora![]()