Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U zakonu kaže naknadno ugradjena kabina mora biti fabrička nevezano za marku traktora,I ja imam problem.Traktor nije imao kabinu i tako je uvedeno u staru saobraćajnu dozvolu.Kabina je naknadno ugrađena i sada je moram skinuti dole pa uraditi tehnički i onda je opet vratiti nazad i tako sve do 2021 dok ne smisle kako i šta uz naravno neki novi harač.
Hteo si da stavljaš kabinu ili .....? To godište traktori sigurno ne moraju imati ni kabinu ni ram.Vratili su me sa tehničkog :-(
Dodao sam kabinu i ofarbao traktor. Sve utegao i radi
Ali prva registracija je bila bez kabine. Bezobzira što sam stavio orginalnu kabinu traže mi atest.
Da a traktor je 79o godište
Hteo si da stavljaš kabinu ili .....? To godište traktori sigurno ne moraju imati ni kabinu ni ram.
U zakonu kaže naknadno ugradjena kabina mora biti fabrička nevezano za marku traktora,
Sve fabričke kabine imaju atest pa nije potreba da je od tog tipa ili te marke traktora
Znači po zakonu možeš kabinu od John deere na Fergusona isl
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Dobro, dobro, samo pitam. Ne se ljutiš odmah.Da hteo sam naravno, hocu sa njim da vicem atomizer.
Da se ne bih kupao svaki put ili pao pod traktor to mi je neophodno
Zar nije negde pisalo da vozil do 30km/h se smatraju sporim i moraju imati tablu, dok ostala koja idu brze ne moraju ?
Juče sam radio tehnički za autoprikolicu.Prvo su videli koja je i prošao sam tehnički.Navodno neke koje su bile do sada registrovane ,više ne prolaze.Zapamtio sam da neke iz Alibunara i neke zastavine ne prolaze.