markodjurdjevic
Član
A jel isti procenat przene soje ide, kao i sacme u hraniva ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a koliki procenat mleka dajes ?sarbanac je napisao(la):Nebavim se gajenjem svinja osim za svoje potrebe ali znam koji je najbolji a najjeftiniji koncetrat. Mesavina kukuruza i drugih žita sa 10 do 15% sojine sačme i sve to nakvašeno mlekom kao kaša. Nema tog supera ni premiksa od kog će bolje napredovati a jos kad se doda i po neko jaje onda očima vidiš kako rastu. Pošto je mleko za đž isplativije hraniti prarad. Probajte neće te se pokajati!
Imas temu o GMOmarkodjurdjevic je napisao(la):Sta mislite o modifikovanoj soji?
Druskane vo Makedonija,pigsfarm je napisao(la):kod nas u recepture za prasice ni u jednom ne moze da ima stocno brasno
A posto je taj PANTO S20?none 73 je napisao(la):Evo i recepture za ishranu krmača.
Susprasne
kukuruz 59,5
stočno brašno 25
suncokretova sačma 8
sojina sačma 5
panto S20 2,5
Dojare
kukuruz 48.5
stočno brašno 19
sojina sačma 10
sojin griz 10
panto S20
![]()
![]()
Bio je dobar dok je sarađivao sa IHV a sada su raskinuli saradnju pa neznam kako će nastavitistocar cr je napisao(la):Zdravo svim clanovima nov sam na forumu i interesuje me kakvo misljenje imate o koncetratu proizvodjaca PATENT CO![]()