Bude malo drugačiji ukus. Ono u veštačkom crevu bude malo kiselije obično.Jesi li nekad radio iz iste šarže u svinjskim 38-42 i umjetnim fi 40? Prednosti i nedostaci jednih ili drugih, za navedene debljine?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bude malo drugačiji ukus. Ono u veštačkom crevu bude malo kiselije obično.Jesi li nekad radio iz iste šarže u svinjskim 38-42 i umjetnim fi 40? Prednosti i nedostaci jednih ili drugih, za navedene debljine?
Tvoj arsenal? Kolika ti je uža familija 10-15 vas?Neznam koliko se vidi, al eto ga moj arsenal za ovu godinu:
![]()
![]()
Praseća protiv odrasle kate:
![]()
Koji model?Stigla zamena, opet gorenje. I predhodna me trajala 7-8god. Al ova radi Eins Zwei gotovo
Ekstra brza.
U boji ili gabaritu? Koliko to zadovoljstvo košta?Kako se ne bi složio kad je ona Italijanska 500 evra a nije baš tako ni lepa.![]()
Boja koze mu kao da si po starinski u ga slami oprljiolegao juce jedan,bilo jos 26kg kobaja
![]()
100% tačno, a postoji li način kako neutralisati tu blagu kiselost u kobasicama?Bude malo drugačiji ukus. Ono u veštačkom crevu bude malo kiselije obično.
Dimljenje se ne radi zbog susenja , ono sluzi za konzervaciju i zbog arome, zato je najbolji "hladni" dim jer u toplom ima katrana koji je nepozeljan kod dimljenja,kvari aromu mesa. Ako nisi "zapekao" sunke dimljenje nema uticaja na susenje osim ako si zapekao onda si zatvorio pore na mesu i usporio susenje.RHMZ najavljuje lepe mrazeve iduće nedelje. Više njih mi je reklo mraz suši šunke, ne dim! Ali to su mi govorili za period pre dimljenja.
Ima li smisla već nadimljene šunke izneti na mraz? (jer mi u špajzu gde vise šunke ne može biti mraza)
Odnosno, ne znam na koji način (tehnološki) dim deluje na šunku, i da li je to što dim uradi prepreka da mraz suši šunku?