Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zašto ti se povraća,zbog ukusa ili je neukusno pa krene rigoleto?Povraca mi se kad cujem ta izmarkirana imena!
Zato sto na fejsu svi hvale tih par proizvodjaca paprika iz Bezdana,kao da drugi proizvodjaci nepostoje!Zašto ti se povraća,zbog ukusa ili je neukusno pa krene rigoleto?
Koji caj preferiras u te kobasice da dodas ?"Banijska" kobasica,samo tucana paprika i so.Netreba ni biber a ona opet lepa i ukusna!
Čajna nema papriku,takodje je i ona ukusna!
Daj prevod,nerazmem?neki dan sam pravio 40kg cajne
meni to steta mesa vardanja
U Banijsku neide čaj!Koji caj preferiras u te kobasice da dodas ?
Pa dobro,to je samo tvoje mišljenje,kao što ja mislim da tucana paprika nema šta da traži u prerađevinama.Zato sto na fejsu svi hvale tih par proizvodjaca paprika iz Bezdana,kao da drugi proizvodjaci nepostoje!
Naravno i zato sto je slatka mlevena paprika nepotrebna u kobasici.Dobra kobasica se moze napraviti i bez mlevene Bezdanske paprike?
Sta da ti kazem,delom sam Banijac tako da je ta kobasica kod nas postala tradicijaPa dobro,to je samo tvoje mišljenje,kao što ja mislim da tucana paprika nema šta da traži u prerađevinama.
Ako nisi probao tu papriku,probaj da napraviš bar 10-ak kg.
Poslaću ti recept.
Zaboravićeš na Banijsku kobasicu
Sta da ti kazem,delom sam Banijac tako da je ta kobasica kod nas postala tradicija