Recepti kulena, kobasice, švargle...

Jok more, bolje Dubravu od 2.5t punu da im ostaviš "na izvol" te", malo je balon !!!!!!!
Toliko ih ima, i kod mene, pune šupe i senici....
Џак сунцокрета прве године
Више него довољно
То данас вреди две хиљаде
Колико инсеката те птице лети потамане?

Možda za kraći kulen.
Kad pročitam koliko tu ima posla oko pripreme, pravljenja, dimljenja, sušenja, zrenja i ostalih nijansi, za osjećaj kad taj zalogaj staviš u usta mislim da mi nebi bio tako sladak. Prije bi se odlučio za odrezan komad slanine a ostatak dana proveo ležeći na travi.
Svako u nečemu uživa ali previše je to kume.

Da da ,kod nas čovek upuco komšiji pulina sa druge strane ulice ,vazdušnom puškom,za malo robiju da zaglavi.platio odšetu i to debelo. mislio je da ga malo "poplaši" :haha:
Kod nas jedan slucajno pogodio covjeka, ovaj isao da mu izvade , zabila se ispod koze, doktor napravio prijavu , dobio prvo zatvor, onda jedva uslovno izvukao , platio kaznu , uzeli pusku , sreca ovaj ga nije jos tuzio , vrlo skupa diabola.

Koliko je ova kostala,planiram da kupim neku ozbiljniju. Uzeo sam prosle godine sinovcu Wiatrovku ali nije to,to.
Ja uzeo neku 4,5mm 300m/s pocetna brzina , ima onaj prigusivac ali opet bucna , ni kapiju nisam mogao sa njom da pogodim, zvao kolegu , nista neprecizno , svaka diabola vodi svoju politiku, probao neke usltra skupe diabole , nista , jos najpreciznije pucala sa nekim jeftinim Madzarskim.
Probijala onaj stari poklopac sa smedrevca , ne smes da gadjas po krovu:)
Poslije odredjenog vremena kad sam trazio sta je problem sa puskom kaze mi jedan koji je upucen u pucanje malo bolje da je prevelika pocetna brzina i nema tu preciznosti. Poslije mozda ispucanih 1000 komada i nekoliko godina kad je izgubila brzinu , dobila preciznost , sad se moze pogoditi i vrabac na 10-tak metara :haha:.

Nazad
Vrh