grunt
Član
Нема шта да се пере...по првом сољењу је након десет дана све повађено напоље сукрвица оцеђена и мало овлаш досољено све пресложено контра...соли на месу нема уопште.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ма лако ћу ја то дотерати него прошле год сам људски досолио па било слано заправо,а нисам одсољавао.Ja sam to pasirao, nisam odsolio i posle meso nije bilo preslano ali je nekako škripalo pod zubima, i imalo neku svetlo roze boju, ma bezveze mi bilo..
Mreža za senčenje plasenika i slJel ima neko ideju kako da oteram Sjenice i vrabce,kobasice i kulen sam okacio na terasu i one slete od gote i kljucaju,haos su napravile
Данас после 21 дан сувог сољења и једно досољавање(цеђење воде) комадног меса бута,плећке,врата...Подигли у пушницу без стављања у воду јер је месо по мени таман пробао сам баш из унутрашњег дела слано је како треба,бојим се ако га ставим у воду да остане не слано
ЈедноставноJel ima neko ideju kako da oteram Sjenice i vrabce,kobasice i kulen sam okacio na terasu i one slete od gote i kljucaju,haos su napravile
Kolko soli si utrosio za solenje?Било је 6 комада просек 170кг прво сољење утрљано фест као и увек с тим да кад сам оцедио воду нисам пуно досолио онако кроз руке овлаш...
Сву сланину сам оставио и тог меса за сушење кобасице,кулен све укупно око 25кг соли је отишло.Kolko soli si utrosio za solenje?
Oko 1,6kg u jednu tu katu stane, svažeg nadeva. Bude malko preko 1 kg kada se osusi.Caco koliko kg nadeva stane u jednu katu?
170m/s al je u rangu 220-230m/sMoracu i to ,nema druge.
Koje marke je tvoja? Jel diabola 5.5mm ili 4.5mm?