dragan.kovacev
Član
Komsija nije ni sanjao da ce jesti tog dana supu na petla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Џак сунцокрета прве годинеJok more, bolje Dubravu od 2.5t punu da im ostaviš "na izvol" te", malo je balon !!!!!!!
Toliko ih ima, i kod mene, pune šupe i senici....
Nista se ne vidi. Ili je u tome i fora
Recept za pravi Sremski kulen.
Kod nas jedan slucajno pogodio covjeka, ovaj isao da mu izvade , zabila se ispod koze, doktor napravio prijavu , dobio prvo zatvor, onda jedva uslovno izvukao , platio kaznu , uzeli pusku , sreca ovaj ga nije jos tuzio , vrlo skupa diabola.Da da ,kod nas čovek upuco komšiji pulina sa druge strane ulice ,vazdušnom puškom,za malo robiju da zaglavi.platio odšetu i to debelo. mislio je da ga malo "poplaši"
Ja uzeo neku 4,5mm 300m/s pocetna brzina , ima onaj prigusivac ali opet bucna , ni kapiju nisam mogao sa njom da pogodim, zvao kolegu , nista neprecizno , svaka diabola vodi svoju politiku, probao neke usltra skupe diabole , nista , jos najpreciznije pucala sa nekim jeftinim Madzarskim.Koliko je ova kostala,planiram da kupim neku ozbiljniju. Uzeo sam prosle godine sinovcu Wiatrovku ali nije to,to.
Kad je pravljen kulen? Lepo se sjedinio.
Najavili se drugari da će doći u goste a još i članovi foruma pa da se malo okrepimo i probamo šta smo radili.
Ala je lijepa ova u sredini, "ki" matijević čajna.
Najavili se drugari da će doći u goste a još i članovi foruma pa da se malo okrepimo i probamo šta smo radili.