Recepti kulena, kobasice, švargle...

Bogami muke su to, kad presurimo ja sam pozajmio termometar, pa ga nisu vratili i ajd ja po iskustvu cu da radim.Ljudi, toliko zileta nepotrosi brica u petak ceo dan kad obrije pola sela koliko sam ja potrosio. Valjda ni jedna dlaka nije izasla samo sloj koze se skinula.A inace u nejlonskom dzaku radim na 68 neko je vec pisao da isto radi u dzaku i mulja tamo vamo

ma koja muka?
ako se ne udesi voda tu je brener da dokrajci, a predhodno si ga lepo oprao, sve se lepo zavrsi...
prase surim sa vodom iz bojlera, okrenem ga na trojku i kad iskljuci surim, ne dugo 2-3 okretanja...
sta vi to koljete macice kad stanu u dzak, ili imate velike dzakove?

Prvi put pravili,po slici dosta lici kao kod clana ljuse,od koga sam i uzeo recept!
img1055.jpg
E ovo je slika prste da polizes.

Kis.gde ti bese ta prostorija.:sta:Stvarno lepa slicica.:osmeh:Tu idilu ne treba kvariti dok gosti ne dodju.:haha:Da da Bog i ove godine svima ovako lepih slicica.:ppozdrav:

Za dobronamerne ljude,nasa kapija je uvek otvorena.
A za one druge, o njihovom ugodjaju,brinu prcko i cupko!

Ima li neko na forumu iz Backog Monostora a da je raspolozen da mi malo podobnije objasni proces proizvodnje domaceg kulena kad budem dolazio u Monostor?

ma koja muka?
ako se ne udesi voda tu je brener da dokrajci, a predhodno si ga lepo oprao, sve se lepo zavrsi...
prase surim sa vodom iz bojlera, okrenem ga na trojku i kad iskljuci surim, ne dugo 2-3 okretanja...
sta vi to koljete macice kad stanu u dzak, ili imate velike dzakove?

Da ako bude slabija voda ali nedaj ti boze ako bude jaca nepomaze nijedan brener hheheeh ,ako se presuri to je najgore.E sad su topliji dani i kad je mladje svince a topliji dani moze i iskusan majstor da preceni svoje mogucnosti.

Nazad
Vrh