Slobodno napišite recepte koje imate i naravno hoćete da podelite sa nama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja se sprdao sa snegom a on....Ipak smo odlozili,nece vatra da gori od vetra i snega.Zadijacka zakazana za 9 decemdar.Ima da koljemo pa makar sneg bio do kolena.
vladale ja se ispričavam, ali nerazumijem o kojoj se količini mesa radi, dali je sve ukupno 30 kg, ili 10+10 a posebno 5+5, i ovo led u ljuspice? hvala.evo recept roštilj kobasice iz kolevke roštilj mesa dok nisu izmislili soju.10kgjuneći čerek prednji ili otpad od čerek,10kg svinjsko masnije ili otpad ili 5kgsvinjsko 5kg loj 0,600soli 2kg led u ljuspice 0,600aleva paprika 0,1oobiber mleveni 0,100aditiv ks1 o,500beo luk 0,100gruvana paprika. meso iseći na komade oko50do100g ubaciti sve zajedno u mešalicu i dobro izmešati ostaviti da otstoji 10sati samleti na krupnu šajbnu i smesa je gotova.ovo vam prepisujem kako mi je majstor napisao a imam i za roštilj meso prijatno
Pošto je vreme spremanja kobasica a mnogi su slabi sa receptima mogli bi postaviti par receptura za kobasice...