Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako molim??????So , biber, beli luk, ...
Kod mene u selu (ili gradić?) neki stavljaju čak i krompir. Probao sam, može se pojesti, ali hvala mi volimo krompir, ali posebno...
e sad ga jebeš. kakve veze ima debreciner sa ovim našim slavonskim ili sremskim kobasicama.u industrijske kobasice ide puno začina da sakriju kakva su govna stavili unutra što kod nas nema potrebe.Vidi pankin , kao što sam rekao , treba svako da prilagodi recept po svom ukusu. Neko voli plavuše, a meni više pašu crnke. Recept sam dosta dugo tražio, dok nisam
naišao na nešto što nam odgovara. Ako pravimo kobasice samo za ispeći, onda i mi stavljamo manje soli, ali za sušenje ide 2,2 %. Prije otprilike 15 godina sam video kako se pravi debreciner pravi od mesa, a tamo ide dosta vode, što me je totalno zbunilo, ali bilo je super. Koliko ja znam u banatu ne stavljaju papriku u kobasice...