Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas mi dosadno , pa da se malko zabavim sa glupim pitanjima.Dimiti meso tokom minus temperature, da ili ne ?
Nekoliko ljudi mi reklo da se to ne radi, jer nema efekta, dim samo sklizne sa mesa i da treba cekati bar temperaturu oko 0 ili +
Navodno ne bi trebalo. E sad ako naložiš bolje temperatura u sušari će biti sigurno u plusu ako je napolju oko nule. tako da moje mišljenje je da može ako su blagi mrazovi tokom noći i oko nule danju. E sad biće hladna noć, meso će da se stegne. Sutra npr. mislim da ne vredi da dimiš.Dimiti meso tokom minus temperature, da ili ne ?
Nekoliko ljudi mi reklo da se to ne radi, jer nema efekta, dim samo sklizne sa mesa i da treba cekati bar temperaturu oko 0 ili +
Nije idealno, ali koliko ja kontam nije loše da se naloži, ali neka baš tiha vatra kako bi isušila vazduh, ali da ne digne mnogo temperaturu.ја сам сад у збуну,већ неколико година организујем сушење и димљење меса,кад су минуси.Значи,да је напољу 10 у плусу,а по могућству и магла онда је идеално?или?