markojx
Član
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam sad to prvi put probao kad sam odsoljavao slanine. Ali samo na dve slanine, njih sam nakon vađenja iz hladne vode (24h sa menjanjem vode na 12h) potopio u blago mlaku vodu (tek toliko da ogreznu) i istrljao krpom pod vodom. Znači samo kratkotrajno su bile u mlakoj vodi. Ostale slanine sam samo izvadio iz hladne vode i okačio da se okaplju pa potom idu napolje na mrazeve dok ih ima u kontinuitetu. Čim prestanu ovi mrazevi idu na dimljenje. Pa kad dođe konzumacija videću da li ima razlike u slanosti...Onda nije dobro odsoljena.
I posle odsoljavanja OBAVEZNO pranje krpom u toploj vodi (mali savet zlata vredan).
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Ne mogu da otvorim slike ni u Mozili, ni u Chrome-u, ni u Operi.![]()
![]()
![]()
Otvorite preko telefona (Ne preko računara, možda je problem do vašeg sistema ali ako ne otvori ni preko telefona onda stvarno ne znam šta da kežem sem da obrišete kolačiće i sve ostalo pa da probate ponovo).Ne mogu da otvorim slike ni u Mozili, ni u Chrome-u, ni u Operi.
Ja ih lično vidim (Računar, Telefon).Kacim slike preko ibb neko vidi neko ne pa nekad se desi da ih i ja ne mogu da otvorim
Kod mene je w11Možda je do Windowsa 11kod mene. Dukej koji imaš ti?