Najdeblji kolagen u koji sam punio bio je fi 75, 1.8 kg stane u njega.U fi 65 stane 1.4 kg u ovaj bi trebalo blizu 3 kg da stane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam ove godine punio kate praseće gde stane oko 700-800 grama mesa, a imam i neke veće verovatno od tovljenika, stane 1,5-2 kg mesa. A kod drugara smo napunili katu, stalo je 5.8 kg mesa. Kao balon pun vode kada kupiš u radnji.u fi 55 stane oko 1,2 kg
znaci preko 2 kile mesa sigurno.
koliko stane mesa kad se puni u slepo kulen
Ako matematicki izracunamo po ovome sto si napisao , dobijamo neki srednji koeficijent 0,041 po centimetru kvadratnog presjeka kolagena za fi 65 i fi 75 .Najdeblji kolagen u koji sam punio bio je fi 75, 1.8 kg stane u njega.U fi 65 stane 1.4 kg u ovaj bi trebalo blizu 3 kg da stane.
Mora da je nana krišom jela parizer pomalo.Manje više istu hranu jedu babo i nana. Babo ima top krvnu sliku i prEtisak a nanu muči holesterol godinama. Tako da ima i do genetike.
Dašta je! Ispitivali smo je al neće da prizna.Mora da je nana krišom jela parizer pomalo.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Matori vošti po lakoj 'rani (zna se napucati uveče u 10-11 a legne u ponoć) stuče 5-6 colovnih kafa u toku dana i ima tinejdžersku krvnu sliku. A nana se pati sa 'olesterolom samo tako. Ja ne smem ni da odem na proveru... Doktor će mi pronać štogod, nezvao se ja Đorđe. A i ne zovem se takoSigurno od parizera, on je baš jaka hrana. Kulen, šunka, slanina, čvarci, kobasice spadaju u laku hranu(lako se spreme ).