Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidjecemo, vrat je od 300kg bravca ,tako da nisu mali komadi mesa, 10 dana solio u suhom rasolu, oprao samo bez stajanja u vodi.Ja sam probao to jedne godine. I ne bih vise.
Morao sam nozem opseci sve pri kolagenu, cak kao da je i malo uskislo.
Jednostavno mora da se odimi, da bude kao izlakirano, posle toga na lagano susenje. I tek je tad spremno kako valja.
Zasto tako krupna masnoca??IMG-27b65097fca0161ddc0c2afa4e784b32-V hosted at ImgBB
Image IMG-27b65097fca0161ddc0c2afa4e784b32-V hosted in ImgBBibb.coBrat isekao jedan jes sirov al aj da probaIMG-4e9d8e9694f1c0ad17ee0389388ea4e0-V hosted at ImgBB
Image IMG-4e9d8e9694f1c0ad17ee0389388ea4e0-V hosted in ImgBBibb.co
Creva se ne osecaju nema smrada, paprika ok ljuta nije ljuta tek se malo oseti ljutina al nisam ga pito koliko je stavio, nisam jos probao
Tako je i kod mene. Praktično sam početnik u dimljenju pa savete oko mesa tražim od @bubiša koji je expret za te stvari...Poklopi tu vatru sa nekim limom da ne gori.
Mi ložimo u trećini od bureta limenog od 200 l otpad od pravljenja kotlanki
Naložiš i poklopis limom i nema plamena samo dim
moš ići od kuće na 2 h bez problema
Evo gaIma moj kum isti takav samo je sive boje. Dobra mašina, jedina mana je što hoće da zarđa.
I jako teško se okreće ručka kada je meso hladno. Original ručku smo uspeli da slomimo pre neku godinu. Sada je namontirana ručka od neke prikolice, ona za otvaranje rinfuz stranice.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Zaboravih. Evo sad.Nema te slike sa mesom. Što se tiče slanina, meni je savetovano da slanine stoje u soli bar tri nedelje. A što se tiče izdvojenog ložišta - odlično. I ja planiram da napravim isto.