Slabo su crvene, malo si odimio....ko misli da nemoze
neka ostavi nesto sa strane(tipa 3 4 komada) i videce da nema nikakve razlike osim ukusa
Ovo je prva tura,sledece koljemo u januaru
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slabo su crvene, malo si odimio....ko misli da nemoze
neka ostavi nesto sa strane(tipa 3 4 komada) i videce da nema nikakve razlike osim ukusa
Ovo je prva tura,sledece koljemo u januaru
Koliko staje mesa tu? Za šta je ovo tačno namenjeno?Pre jeki dan bio na jednom svinjokolju pa sreo ovog amerikanca.Evo par slika.
Probao sam ja. Evo i sad sam ostavio jednu kobaju i ružu od šunke.Probaj da ne nadimiš meso a okači ga na promaju da se suši pa nam javi rezultat.
Da, zato što niko neće da prepušta slučaju i žele da imaju konstantan ukus svake godine. A i tehnologija za to je lako dostupna i nije preskupa. Sigurno ima ljudi koji rade na stari način. Ali tu nećeš svake godine dobit apsolutno istu šunku. Što po meni jeste neka čar.Ali te šunke ne sazrevaju u improvizovanim sušarama odnosno pušnicama već su izuzetno kontrolisani uslovi i temperature i vlage. A to u kućnim uslovina tesko da može, mislim čast izuzecima.
Da i ja se pitam. A još mi mrežica deluje labava oko kulena, koja joj je svrha?@markojx Cemu te mrezice kad su u crevu vec rekao bih po slici?
Verovatno da se nebi dole otvorio.Da i ja se pitam. A još mi mrežica deluje labava oko kulena, koja joj je svrha?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Potpisujem...Ta kupovna debela creva ne mogu da se operu kako treba.Probao sam par puta i bacio kulen, oseća se na neku hemiju a iz creva tokom pranja izlazi crvenkasta masa poput joda.Ubacivan kreč, soda, luk i ništa ne može da reši taj šmek.