Meni se te mešavine mesa u prerađevinama ne sviđaju.Nisam nikada pravio u sopstvenoj režiji ali sam probao na dosta mesta i to nije to, preovlada ukus jednog mesa i ima neki čudan šmek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam primetio da junetina delije stetno na kobasice.Ima ljudi koji znaju u kom procentu se rade te mešavine mesa i koji je postupak začinjavanja, dimljenja, zrenja.Oni koji se sa time igraju i uče često se zeznu pa upropaste sve što nije baš racionalno jer se prerađevine prave za celu godinu a ako posle neće ni ker da ih jede džaba truda i posla.
Jednom sam dodao junetinu i za moj ukus su kuhane kobasice bile presuhe. No, o ukusima se ne raspravlja.Nisam primetio da junetina delije stetno na kobasice.
Ko nije radio sa boljim reći će "dobar". Po meni obična igračka.Како су се показали шприцеви за Кобасице проток Винковци обични онај да кажем аматерски.
Najbolje od plećke, ako hoćeš pravi sudžuk onda mora i suvo crveno vino,samo hladan dim i dobra promaja.Loj se ne stavlja.Od začina samo so i vino,ako baš voliš možeš i beli luk.Jel dodavao neko ovčetinu u sremsku?
Danas legla krmača mangulica/durok 270kg i ovca 65kg... sutra nastavak radova, nisam stavljao ovčetinu do sada već samo junetinu 15-20%.
Ako neko ima iskustva i jel stavljam od ovce but i plećke samo ili može i rebarca i pauflek (otkošćena rebra, naravno) ili da to čuvam za krompir i sač?
Odlična mašinica, i mi smo nabavili sličan, baš ubrza posaoOvo je prava stvar
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока