Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kulenu fi 50 recimo treba 90 dana da sazri. Onom u kati dosta više, negde u avgustu da se načinju oni manji. Šunka kod mene zri 2 godine pre nego je načnem. Može mnoooogo ranije da se jede, ali ukus pa i sve ostalo nije ni nalik onoj što "sazri" kako valja.
Послато са SM-A225F помоћу Тапат A kako radite slaninu i prsutu?
Ajde ako ti nije tesko napisi kako se radi sa tim i sta se radi, dali se soli, koliko dugo stoji pod tim panjevima, dali se posle dimi ili kako i gde stoji toliko dugoOvogodisnja roba,svinje su oko 280 kg
3 sunke,presujem ih.Slozio sam jednu na drugu i stisnuo sa 2 topolova panja ukupne tezine 45 kg
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Sok od paradajza ne spremas nego kupujes ?...........................
Prva ima 2 godine i sad jd na oko 17 kg
Druga je 1 godina i tu je na oko 15 kg..................
Gde ih držiš na zrenju? Posle koliko skidaš sa dima, sa promaje? Jel ih umotavaš u nešto? Meni se ubudjaju uvek.Malo koljes , rokni dve svinje vise pa ces imati i za dogodine
Prva ima 2 godine i sad jd na oko 17 kg
Druga je 1 godina i tu je na oko 15 kg
Savladao sam,ispadne da je ukusniji ovaj iz Univera nego nas@Goran G. Sunka je par ekselans, sad jos samo kuvanje paradajza da savladas
6 nedelja u soli pod pritiskom , pa par dimova a posle toga na promaju iza toplotne pumpe. Kad se pojave muve onda ih prebacim u spajz.Tu mi nastaje problem jer mi je spajz u plocicama ali eto ipak uspe sazrevanje i u njemu.Gde ih držiš na zrenju? Posle koliko skidaš sa dima, sa promaje? Jel ih umotavaš u nešto? Meni se ubudjaju uvek.
A za muve?6 nedelja u soli pod pritiskom , pa par dimova a posle toga na promaju iza toplotne pumpe. Kad se pojave muve onda ih prebacim u spajz.Tu mi nastaje problem jer mi je spajz u plocicama ali eto ipak uspe sazrevanje i u njemu.
Za sve nedoumice kontaktiram Matica sa foruma
Kako pod pritiskom?6 nedelja u soli pod pritiskom
Poluprazni stapovi, krezubavi vecTo je i polutrajan proizvod.
Nema tu zapecivanja kad znas sta hoces, i mogu da stoje dosta ali ih sklanjamo u vakom pre nego ocvrsnu.A jel te na 60 stepeni sto se dime dva dana mogu posle stojati mesec dana da zru i fermentisu? Nece se zapeci pod ljuskom pa pokvariti unutra?