grunt
Član
То је онда оно ја осушим на два дима
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Opet napominjem, neko na vatri suši kobasice a neko ih samo dimi. Suše se na nekom drugom mestu posle dimljenja.То је онда оно ја осушим на два дима
Nema tu vise fermentacije. Ta je polubarena i moze odmah da se jede.A jel te na 60 stepeni sto se dime dva dana mogu posle stojati mesec dana da zru i fermentisu? Nece se zapeci pod ljuskom pa pokvariti unutra?
Koliko traje proces zrenja posle dva tri hladna dima u susari?Samo odimimo zbog smeka, posle ja bi to nazvao zrenje na vazduhu, ali bez velike promaje.
Kulenu fi 50 recimo treba 90 dana da sazri. Onom u kati dosta više, negde u avgustu da se načinju oni manji. Šunka kod mene zri 2 godine pre nego je načnem. Može mnoooogo ranije da se jede, ali ukus pa i sve ostalo nije ni nalik onoj što "sazri" kako valja.Koliko traje proces zrenja posle dva tri hladna dima u susari?
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Druže, pa jel' ti to sušiš, ili mumificiraš ... ?...Šunka kod mene zri 2 godine pre nego je načnem.....
Malo koljes , rokni dve svinje vise pa ces imati i za dogodineDruže, pa jel' ti to sušiš, ili mumificiraš ... ?
Teško da bi kod mene prvi kos lucerke dočekala ....