Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I posle koliko vremena može da se hasa?Ukus je fenomenomenalan samo so zna da ga pokvari.
Kako probas da li je slano??Meni su pecenice,vratovi i misici stajali 2 nedelje u soli,za 24h sam 3 puta menjao vodu i dalje je slano,izgleda da cu morati jos 24 sata da drzim u vodi uz menjanje vode na 5-6 sati
Pa kad praznim kace sa vodom i to sto ostane vode pri dnu onda probam i bude slano,a nekad uzmem komad mesa i onako srčem i tu osetim da li je slano.Kako probas da li je slano??
Zavisi sa koje si strane.Lizanje je zajebano.
E sad, zavisi šta se nudiLizanje je zajebano.
Jel ima neku sliku tog kalupa, probao sam da nadjem od clana,ali link od slike je pukao,bas stara objavaIsti sistem primenjujem,mislim da je clan Rabadzija kacio slike kako izgleda kalup od perforiranog lima koji se napuni piljevinom i kad se upali dimi ceo dan i noc.nimalo se ne naboraju kobasice ni posle 5 dimova.
Čak i 0,8-1%Kvalitetne paprike je dosta 1-1,2%
Ja sam napravio od starog bubnja od ves masine jer je perforiran lim.jednostavno 1 metar duzine 10cm visine i 10 cm sirine.upalim pomocu zeravice iz sporeta na sredini tog kalupa i piljevina gori na obe strane tako dobijam malo vise dima.ovo je metod za kobasice i kulen.za meso i slaninu ipak lozimo vatru i gasimo piljevinom.Jel ima neku sliku tog kalupa, probao sam da nadjem od clana,ali link od slike je pukao,bas stara objava