Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ova je preskupa za moj budzet i posao koji ce kod mene raditi.Mi smo prije 5 godina kupili Diva vakumirku, gledali smo tada i Gorenje ali smo se odlučili za ovu jer je dosta jača, a i Italijanska je, dok je Gorenje Kineska.
Naša je 0,3kw ili 300w vidim da su sada nove po 0,25kw ali vjerovatno je to otprilke isto.
Probavao sam i Quadro vakumirku ova je dosta brža.
Vakuum mašina DIVA - VakPak
Mašine za domaćinstvo odgovaraju potrebama savremenog čoveka, konzumirajte savršeno očuvanu hranu, štedeći vreme posvećeno pripremi. Kompaktne, funkcionalne i jednostavne za […]vakpak.rs
Stari Gorenjev zamrzivac-sanducar....propala izolacija pa kad je bio zamrzivac, ternostat nije iskljucivao(nije mogao da postigne zadatu temperaturu) i motor je stalno radio.Kad ga je zamenuo novi ovaj sam ostavio da se dobro osusi i promenuo mu termostat...ubacio mu termostat za frizider..da bude temperatura od 5-7 stepeni.U njemu cuvam preko cele godine sve sto izvakumiram.Gde cuvate vakumiranu robu?
pa koja je marka?Vec trecu godinu kupujem vakum kese od Coveka iz Indjije,odlicno su se pokazale,a od njega sam kupio i Vakumirku,jeste da kostala ali vredi svaku paru.
Samo kad sam je ja kupio bila je 32000.00pa koja je marka?