Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ova je preskupa za moj budzet i posao koji ce kod mene raditi.Mi smo prije 5 godina kupili Diva vakumirku, gledali smo tada i Gorenje ali smo se odlučili za ovu jer je dosta jača, a i Italijanska je, dok je Gorenje Kineska.
Naša je 0,3kw ili 300w vidim da su sada nove po 0,25kw ali vjerovatno je to otprilke isto.
Probavao sam i Quadro vakumirku ova je dosta brža.
![]()
Vakuum mašina DIVA - VakPak
Mašine za domaćinstvo odgovaraju potrebama savremenog čoveka, konzumirajte savršeno očuvanu hranu, štedeći vreme posvećeno pripremi. Kompaktne, funkcionalne i jednostavne za […]vakpak.rs
Stari Gorenjev zamrzivac-sanducar....propala izolacija pa kad je bio zamrzivac, ternostat nije iskljucivao(nije mogao da postigne zadatu temperaturu) i motor je stalno radio.Kad ga je zamenuo novi ovaj sam ostavio da se dobro osusi i promenuo mu termostat...ubacio mu termostat za frizider..da bude temperatura od 5-7 stepeni.U njemu cuvam preko cele godine sve sto izvakumiram.Gde cuvate vakumiranu robu?
meni se to bolje pokazalo pošto pri toj temperaturi od oko 17 stepeni koliko je u podrumu meso nastavi da 'zori' u vakumu, šunke i kuleni budu parekselans 
pa koja je marka?Vec trecu godinu kupujem vakum kese od Coveka iz Indjije,odlicno su se pokazale,a od njega sam kupio i Vakumirku,jeste da kostala ali vredi svaku paru.
Samo kad sam je ja kupio bila je 32000.00pa koja je marka?