Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Većina mesa dolazi upakovano od Đurđevića.Ali odakle je to meso u Lidlu?
Pa nisu dzabe pobili nasim farmerima 200000 svinja,nemoj da ste smesni. Kako to moze biti dobro meso
Ima toga, sve je navika zapravo. Šurakovoj deci odneseš domaću pečenicu, na šljivi osušena, obojena, ukusna, bolestan da jede. Oni kažu - fuj, smrdi na dim! Ova prasetina današnja, ja jedem samo delove sa stomaka, bar malo prošarano da bude. Čoveče, grama masnog na prasetu, al to se većinom danas traži.U pravu si ti. Vecini koja jede to farmsko i kojekakvo uvozno meso ovo nase utovljeno bi imalo cudan ukus. Niko tu nece umreti zbog drugacijeg ukusa. Mozda se to malo vise apostrofira, ali to je cinjenica.
Ma zaklali krmaču u teranju...U sezoni oranja 2018/2019 išao sam kod rođaka na ispomoć.Oni tamo ne hrane i ne tove ništa već im je sva hrana iz Lidl-a.Kupovano je sveže meso u vidu šnicli, krmenadli, rebaraca, mlevenog mesa i meni je lično svaka od navedenih varijanti imala isti ukus, ukus mesnog nareska.Znam kakva je šnicla kod mene kući kada se lepo ispohuje, takođe pečena krmenadla, ćufte i pljeske koje sami pravimo i to ne može ni blizu da bude isto.Ko je na to navikao njemu je apsolutno svejedno i ukus mu nije bitan jer i ne zna za bolje.
Potvrđujem ,Eto vidiš čuda...
Ja sam pekao (i to u električnom šporetu) u rerni bar 10 puta i uvek je bilo savršeno! I ukus i miris, sve... Dobro, žena je pekla nisam ja. Opet, nije kao kada ga ja ispečem na mangalu, ali je uvek odlično.
Koliko si platio govedinu i ja sam pravio cajnuJuce otisao do Matijevica(prva mesnica na kiju sam naisao) po govedinu za cajnu i vidim slanine lepe table oko 5kg tabla cisto meso i uzmem 2 table za prvu ruku.
Realno nemamo ni toliko crkotine da sve moze da bude crkotina a nerealno je i ocekivati svez but za 600din.
Aaa sad imaš još i domaće puževe,raznorazne gliste,pa crvići neki(čim dodjemo do Evrope to nas čeka),ali domaće iz naših avliju90% mesa sami proizvodimo, svinjetinu i piletinu nekad se dokupi junetina,teletina ili svinjetine ... Nekad nam i prija to kupovno, nije sve djubre.