Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako si čitao moje ranije postove onda bi trebalo da znaš da ja dimim toplim dimom.Ово није био хладан дим!
Ja sam radio to prošle godine,eksperimentisao sa biberom,bosiljkom,mirođijom, origanom....i drugim travkama.Sedim dokon ovih dana, pa sta bih pametno radio nego gledao hranu na YT. I pocnem da gledam neke klipove kako italijani rade, i dosta mi bila ta interesantna prica. Poenta je u salamurenju sa raznim travkama, i zacinima, i u sazrevanju bez dimljenja. Drugo sve smatraju za gotovo kad izgubi 30% od pocetne mase.
Имаш у селу код човека товљенике преко 300 кг јес да је скупо али вреди ја сам узео крмачу за кулен од њега 348 кг.Oldtimer. Imas komore 2x1x1m za 850e. Ili ako imas neki podrum sam odradis izolaciju i stavis motor za komoru. Jeftinije izadje.
Juce sam iseko svo komadno meso da vidim na sta lici unutra. Sve okej izgleda, ali ima taj neki šmek na pokvareno. Izgleda ce ker toni da se rani fino... ne usudjujem se da jedem takvo meso.
https://postimg.cc/gallery/R95jdzW
Kupio sam juce u disu 3 table slanine i 3 pecenice pa idemo ponovo. Daj boze da vreme posluzi da bude ladno jos 4 nedelje taman dok se ne osalamuri i odimi.
Koliko dana vi drzite pecenice i tanje slanine u suvoj salamuri?
Caco. Koliko stepeni bude u pusnici kad radis topli dim i koliko sati dimis?