lucky.serbia
Član
Majku mu, sastavio je i nece da melje meso, vraca unazad i mulja kroz resetku 6mm...
Послато са SM-A125F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde je najbolje da se kupi inox nož i rešetka?Naoštreni naravno.Moj savet da kupiš inox nož i rešetke, nema rđanja plus su samooštreći.Jeste možda malo zahtevnija investicija ali za potrebe jednog domaćinstva večna stvar.
Kupljena nova zajedno sa masinom.Možda ti je tupa rešetka.
50% naostreni dolaze nove sajbe i nozevi , vecina koji se bave ozbiljnije sa pripremom kobasica daju na ostrenje sa tracnom brusilicom , ovo sa smirglama stubnim busilicama i ostalo je onako polovicno uspjesno, na tracnoj bude ostro kao zilet, isto kao i dikovi nozevi kad netko tko zna i ima opremu moze se brijatiDa li se na novoj masini za meso Porkert nozevi isporucuju naostreni ili ne?
Vraca nazad,ako noz ne sjedi na resetci ili je noz tanji ili resetka.Не сме да враћа да муља да али да враћа не.
Ima postupak.Majku mu, sastavio je i nece da melje meso, vraca unazad i mulja kroz resetku 6mm...
Kupljena nova u kosa trejdu, oni su generalni uvoznici, masina sto posto orginal. E sad, resetka koja se standardno isporucuje uz nju je 4mm, ja sam kupio 6mm kod njih, da li je ona orginal i iste debljine provericu danas.Hvala puno svima na savetima.Spirala treba da sjedne kod rucke u najlonski lezaj ili cauru , a na resetki se obavjla svo stelovanje sa poklopcem sa navojem.
Pitanje je da li je ta problematicna mesoreznica uopste porkert, jer kineske i kojekakve kopije ne rade nikako.
Da li si noz ostrio?Ja sam takođe kupio novu Porkert 32 prošle godine i uz nju dobio 2 a 2 rešetke dokupio.Nisam ih oštrio, melju kao besne ali mi se ne sviđa to što su od obične gvožđušine i što rđaju pa sam uzeo nove od inoxa a po savetu jednog profi mesara.
Debljina ti nije bitna toliko. Kod kupovanja resetki za porkert mora centralna rupa da bude 13mm i spoljni precnik da bude 99,3.Kupljena nova u kosa trejdu, oni su generalni uvoznici, masina sto posto orginal. E sad, resetka koja se standardno isporucuje uz nju je 4mm, ja sam kupio 6mm kod njih, da li je ona orginal i iste debljine provericu danas.Hvala puno svima na savetima.