guest 43101
Član
Baš sam zadovoljan sa kulenima ove godine!
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Njih ne vodimo na njivu, nemožeš ih nahraniti. Dok kući spavaju leba ne traže....Jel to deca do 12 g. seju?![]()
![]()
Skoro da postiteNjih ne vodimo na njivu, nemožeš ih nahraniti. Dok kući spavaju leba ne traže....
Ovo je za nas što smo na dijeti, pola rude i dosta.
Žena na njivu nije išla?Ja kad sam vodio decu na njivu, žena nakupuje u dućanu toliko hrane i slatkiša, jeftinije me izađe da platim nadničare. Još kad se najedu, poležu i ne možeš ih pokrenuti na rad. Nismo ni stigli na njivu, žena zove da pita jel su se deca umorila i kad će kući.
Slične pojave imam s Lidlovom (Silvercrest). Razmišljajući što bi mogao biti razlog takvom radu došao sam so nekoliko zaključaka:Kao korisnik iste odmah da ti kažem da sam mogao i bolje proći.Prvih par godina je vakumirala bez greške a sada se dešava da vakum popusti, pa neće da odradi vakum pa loše zavari i tako te za.ebancije koje baš znaju da idu na živce.Nije to više ni G od Gorenja, čistokrvni pirinDŽar sa njihovom nalepnicom.Da je sada kupujem gledao bih nešto drugo, eno kolege su pisale da im ona low cost iz Lidla radi radnju, jbg da li beše 2000-2.500 rsd pa da se menja na svakih 3-4 godine isplati se.