guest 43101
Član
Baš sam zadovoljan sa kulenima ove godine!
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zauzeli Rusi....Где је бунар?
Njih ne vodimo na njivu, nemožeš ih nahraniti. Dok kući spavaju leba ne traže....Jel to deca do 12 g. seju?
Skoro da postite .Njih ne vodimo na njivu, nemožeš ih nahraniti. Dok kući spavaju leba ne traže....
Ovo je za nas što smo na dijeti, pola rude i dosta.
Žena na njivu nije išla?Ja kad sam vodio decu na njivu, žena nakupuje u dućanu toliko hrane i slatkiša, jeftinije me izađe da platim nadničare. Još kad se najedu, poležu i ne možeš ih pokrenuti na rad. Nismo ni stigli na njivu, žena zove da pita jel su se deca umorila i kad će kući.
Slične pojave imam s Lidlovom (Silvercrest). Razmišljajući što bi mogao biti razlog takvom radu došao sam so nekoliko zaključaka:Kao korisnik iste odmah da ti kažem da sam mogao i bolje proći.Prvih par godina je vakumirala bez greške a sada se dešava da vakum popusti, pa neće da odradi vakum pa loše zavari i tako te za.ebancije koje baš znaju da idu na živce.Nije to više ni G od Gorenja, čistokrvni pirinDŽar sa njihovom nalepnicom.Da je sada kupujem gledao bih nešto drugo, eno kolege su pisale da im ona low cost iz Lidla radi radnju, jbg da li beše 2000-2.500 rsd pa da se menja na svakih 3-4 godine isplati se.