Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izgleda ukusno . Zašta služi ovaj aparat na 6:16 ?.............Ostavio sam ovaj put malo kozura, da probam kao meksikanci sto jedu pork skins..........
Dehidrator. Za to moze rerna da posluzi, stavis na 60 stepeni i vrata otvoris malo da ide vlaga napolje i ventilator da bude upaljen unutriIzgleda ukusno . Zašta služi ovaj aparat na 6:16 ?
Kožmure obično pečemo na štapu kad se peče rakija.Usoli se živa pa na dim dok se dime kobasice, posle se okače na promaju i tamo ćute dok se ne setiš da ih skineš.Kada se peku budu full hrskave i slane kao otrov ali može da se jede.
Kao što reče @SDF, služi za hladno dimljenje. Gledao sam dosta verzija ovog čuda, ali čini mi se da je ovaj baja obrnuo igricu.Za čega on služi?
Znam da je svetogrđe, al šta da mu radim. Meso je iz Metroa. Stvar je u tome što sam kasno krenuo sa svim tim, pa sam hteo da probam s manjom količinom da bih našao recept koji mi odgovara pre nego što kupim veću količinu.Odakle je meso?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Nisu, nisu, u sredini su super, samo što me nervira što izgledaju ovako. Mada, na kraju je ukus najvažniji, pošto svakako to radim samo za sebe. Ali verovatno je do punjenja, baš bzvz.Nema veze što su se usukale ako nisu šupljikave u sredini.
Teško,ja bi rekao 90+Znaci da kazemo da treba da bude 100kg cistog mesa?
Probaj da kupiš negde domaće, sveže meso pa napravi kulen, kobasicu itd....Znam da je svetogrđe, al šta da mu radim. Meso je iz Metroa. Stvar je u tome što sam kasno krenuo sa svim tim, pa sam hteo da probam s manjom količinom da bih našao recept koji mi odgovara pre nego što kupim veću količinu.
Kad se izvade iz zamrzivača u fritezu za krompir u vrelu mast na 10 minuta i budu kao danas pečeni.cvarke pakujemo isecene u kese pa u zamrzivac ,kad nam se jede zena izvadi i to bude taman za 2 ,3 dana da se pojede ,otkad tako radimo svi cvarci se pojedu
Tacno tako je i bilo.Teško,ja bi rekao 90+
Kontam. Za ovo krajem godine ću sigurno da uzmem. Sremsku sam već smazao i podelio prijateljima, a ovaj "kulen" sa slike još visi, tek je 10 dana prošlo. Ali rekao bih da će biti gotov za jedno dve nedelje maks, tanji je pa će se brzo osušiti.Probaj da kupiš negde domaće, sveže meso pa napravi kulen, kobasicu itd....
Od tog mesa sumnjivog porekla iz metroa, disa i ostalih takvih radnji se nemogu napraviti kuleni ni približno valjanim, ma koliko se trudio....
Jesi li načeo koji od onih tvojih?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока