2808
Član
danas sredjen jedan od 385 kg jbg nisam slikao zivotinju samo meso,sutra drugi 430 kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jok bre more,vepar bre,nisam mu slik'o kokala,potopio sam ih u vodu da se otkrave do jutra za piKtijejEL Bikov???
Papci,noge. Mada se taj ,,sleng" vise upotrebljava za ovcije papke ali je to ovde zajednicko za obe vrste zivotinja i dodje kao šaljiva uzrečica koju upotrebljavamo u svakodnevnom govoru kao naprimer kad je recimo neka devojka malo punija ona ima ,,butke" a mrsave dobijaju epitet ,,kokala" naprimer.Sta su kokala?
Kolko si masti istopljene imao od ta dva cudovista?danas sredjen jedan od 385 kg jbg nisam slikao zivotinju samo meso,sutra drugi 430 kg
Nisam jos topio nista,klao danas drugog,javljam ti najverovatnije sutra sta i koliko,radim sam pa ne mogu sve da stignem a od ovog drugog nisam jos ni iseckao na kockiceKolko si masti istopljene imao od ta dva cudovista?
Za hladno dimljenje.Za čega on služi?
Zavisi od pusnice kolko ce biti ladno. On pravi oko 25 stepeni.
Zmajurino. Ja sam presovo dan dva . Nakon salamurenja i odsoljavanja
Zavisi kako je hranjeno,zavisi i od sorte,da li je musko ustrojeno od malena pa hranjeno i tovljeno celi zivot ili je deo proveo u skakanju na krmacama,nema nekih pravila,ako je bila takoreci jednolicna ishrana i ako je mnogo forsiran sa koncentratom od malena sigurno racunaj bar 40kg ce biti slanine,odbij kozu bar 25 kg,odbij koske bar 15kg,iznutrice isto bar 30 kg.Kolko mesa treba da dobijem od 215kg svinjceta?
Znaci cisto meso ?
Slanina s cupanim rebrima?